2777
2789
عنوان

شغل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست
پس منم میخوام  به نوعی پول توجیبی تونه

اره همونه 

بدم میاد هی بگم واس این پول میخام واس اون پول میخام از دبیرستان عادت دارم به این مدل پول گرفتن یا دستم دراز باشه 

بعد اصن نمیگم پول میخام خودمو اذیت میکنم اگه بهم ندن 

واس همین اخلاقم این شرطو گذاشتن 

ولی خدایی خیلی دست و دلبازه واسه من 

و خونوادش 

خانواده ی خوبین 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗

من مغازه محلی دارم سهم ارث پدریم هست 

شوهرم برام تعمیر کرد شیشه میرال و قفسه بندی کرد لباس زنونه از مولوی میارم با لباس زیر  

بد نیست 

شکر خدا 

ولی شوهرم خودش سر کار میره مهندسه

مثلا لباسی که پنجاه تومن بخرم هفتادو پنج میفروشم 

لباس زیر سودش بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی فامیلاتون کی ازهمه شاخ  تره ؟؟ازنظر درآمد وشغل

شوهر دختر خاله هام 

رئیس جهاد کشاورزی استانه 

یکیشون رئیس عقیدتی سیاسی استانه 

یکی شوهر خودمه که سرگرد نیروهوایی تهرانه 

داییم معاون جهاد کشاورزی استانه 

یه شوهر خالم عضو هیئت علمی و وکیله قدریه 

من مغازه محلی دارم سهم ارث پدریم هست  شوهرم برام تعمیر کرد شیشه میرال و قفسه بندی کرد لباس زنو ...

منم میخوام لباس زیر بیارم سودش چطوره؟کمی از قیمتاش برام بگو

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
شوهر دختر خاله هام  رئیس جهاد کشاورزی استانه  یکیشون رئیس عقیدتی سیاسی استانه  یکی ...

عزیز دلم منظورت از استانه شهره یا استان

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اره همونه  بدم میاد هی بگم واس این پول میخام واس اون پول میخام از دبیرستان عادت دارم به این مد ...

منم همیشه عادت دارم پول توکارتم باشه البته کارت شوهری همیشه دستمه

امروزم رفتم کلی خرت وپرت خریدم که از بعضیشون پشیمونم ومیدونم اصلا به درد نمیخوره ولی شوهرم بیچاره فقط یه لبخند زد

فقط لباس زیر خوب نیست چون قیمتش کمه مثلا شورت زنونه ده تومن چها تومنش سوده ولی کنارش حتما لباس خونه بیار

مثلا  تیشرت پونزده تومن سوده دو تا تیشرت بفروشی سی تومن سود میکنی

شلوار خوب میخرن 

ساپورت خوبه 

منم همیشه عادت دارم پول توکارتم باشه البته کارت شوهری همیشه دستمه امروزم رفتم کلی خرت وپرت خریدم که ...

نه من خیلی ادم اقتصادیم 😂😂

اوایل گردن ترینارو میگرفتم همه تعجب میکردن 

ولی من عقیده دارم اینقد پول ندارم که چیز ارزون بخرم 

مثلن یه پالتو مارک بربری گرفتم ۵ سال پیش 

مثل روز اول نوهه یا کتونی هام و خیلی چیزای دیگ .هیچوقت پول روی اشغال ندادم 

منم فعلا خواهرشوهرم شاخ شده شوهرش ۳تا کارخونه داره