hamsaramtajsaram مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان شغل شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست شغل شوهرتون چیه؟درآمدش چقدره؟اول خودم میگم شوهرمن تولیدکننده لباس مجلسی ومانتوست خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/15 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 پس منم میخوام به نوعی پول توجیبی تونه اره همونه بدم میاد هی بگم واس این پول میخام واس اون پول میخام از دبیرستان عادت دارم به این مدل پول گرفتن یا دستم دراز باشه بعد اصن نمیگم پول میخام خودمو اذیت میکنم اگه بهم ندن واس همین اخلاقم این شرطو گذاشتن ولی خدایی خیلی دست و دلبازه واسه من و خونوادش خانواده ی خوبین 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 من مغازه محلی دارم سهم ارث پدریم هست شوهرم برام تعمیر کرد شیشه میرال و قفسه بندی کرد لباس زنونه از مولوی میارم با لباس زیر بد نیست شکر خدا ولی شوهرم خودش سر کار میره مهندسهمثلا لباسی که پنجاه تومن بخرم هفتادو پنج میفروشم لباس زیر سودش بیشتره
helma98 عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1403 شوهرم بیکاره. پول گذاشته بانک. ماه به ماه سودشو میگیره با همون زندگی رو میگذرونیم دخترم تمام زندگیمه🙆
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 توی فامیلاتون کی ازهمه شاخ تره ؟؟ازنظر درآمد وشغل شوهر دختر خاله هام رئیس جهاد کشاورزی استانه یکیشون رئیس عقیدتی سیاسی استانه یکی شوهر خودمه که سرگرد نیروهوایی تهرانه داییم معاون جهاد کشاورزی استانه یه شوهر خالم عضو هیئت علمی و وکیله قدریه 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 من تو فامیل برادرم خیلی شاخه گیشا میشینه ویلا داره خودش ماشین خارجی توسان زنش دویست شیش
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 من مغازه محلی دارم سهم ارث پدریم هست شوهرم برام تعمیر کرد شیشه میرال و قفسه بندی کرد لباس زنو ... منم میخوام لباس زیر بیارم سودش چطوره؟کمی از قیمتاش برام بگو خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 شوهر دختر خاله هام رئیس جهاد کشاورزی استانه یکیشون رئیس عقیدتی سیاسی استانه یکی ... عزیز دلم منظورت از استانه شهره یا استان خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 اره همونه بدم میاد هی بگم واس این پول میخام واس اون پول میخام از دبیرستان عادت دارم به این مد ... منم همیشه عادت دارم پول توکارتم باشه البته کارت شوهری همیشه دستمهامروزم رفتم کلی خرت وپرت خریدم که از بعضیشون پشیمونم ومیدونم اصلا به درد نمیخوره ولی شوهرم بیچاره فقط یه لبخند زد خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 عزیز دلم منظورت از استانه شهره یا استان استانن همه 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 استانن همه حقوقشون چقدره؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 فقط لباس زیر خوب نیست چون قیمتش کمه مثلا شورت زنونه ده تومن چها تومنش سوده ولی کنارش حتما لباس خونه بیارمثلا تیشرت پونزده تومن سوده دو تا تیشرت بفروشی سی تومن سود میکنیشلوار خوب میخرن ساپورت خوبه
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 منم همیشه عادت دارم پول توکارتم باشه البته کارت شوهری همیشه دستمه امروزم رفتم کلی خرت وپرت خریدم که ... نه من خیلی ادم اقتصادیم 😂😂اوایل گردن ترینارو میگرفتم همه تعجب میکردن ولی من عقیده دارم اینقد پول ندارم که چیز ارزون بخرم مثلن یه پالتو مارک بربری گرفتم ۵ سال پیش مثل روز اول نوهه یا کتونی هام و خیلی چیزای دیگ .هیچوقت پول روی اشغال ندادم 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 منم فعلا خواهرشوهرم شاخ شده شوهرش ۳تا کارخونه داره خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 حقوقشون چقدره؟ نمیدونم واقعن سرک نمیکشم توی زندگی بقیه ولی حقوق رئس جهاد کشاورزی فک کنم ۸ تومن بود 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗