hamsaramtajsaram مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان شغل شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 89 پست شغل شوهرتون چیه؟درآمدش چقدره؟اول خودم میگم شوهرمن تولیدکننده لباس مجلسی ومانتوست خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/15 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 والا ... اخه به بقیه چه شغل همسر 😧 منظورت منم؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 خوشبحالت که اینقدر بیخیالی خودم در امد دارم اخه پول قبض و اینارو هم خودش میده خرجی خونه رو هم خودش میده خونه هم سازمانیه ماهیانه ۱ تومنم نفقمو میده 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 خودم در امد دارم اخه پول قبض و اینارو هم خودش میده خرجی خونه رو هم خودش میده خو ... نفقه هم میگیری؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
نازدخترکم عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 279 بچه ها دعا کنید شوهرم همیشه سرکار باشه.بخدا الان بعد 12سال هنوز شغل حسابی نداشته.پارسال که 11 ماهش بیکار بود.ولی خدارو شکر الان سه هفتس سرکاره.دعا کنید همینجوری پیش بره
تکامل عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 4228 پول تو جیبیاتونو چیکار میکنین من خودم مغازه پوشاک دارم از شوهرم پول نمیگیرم برام جالبه
تیتیش عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 878 بچه ها دعا کنید شوهرم همیشه سرکار باشه.بخدا الان بعد 12سال هنوز شغل حسابی نداشته.پارسال که 11 ماهش ب ... دعا کردم عزیزم انشاالله توی یه کار خوب استخدام میشه
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 بچه ها دعا کنید شوهرم همیشه سرکار باشه.بخدا الان بعد 12سال هنوز شغل حسابی نداشته.پارسال که 11 ماهش ب ... انشاالله هرکی بیکاره مشکلش رفع بشه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
tuska_۷4 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2233 نفقه هم میگیری؟ به اسم نفقه نه ولی مامان و بابام شب خواستگاری گفت ما به حساب دخترمون ماهی ۸۰۰ تومن میریختیم واس خرجش باید واریز کنی براش این مدلی هر مقداری ک میتونی به من گفت یه تومن کافیه گفتم اره بسمه مامانم میگه این نفقه زنه 😂 دختر سازگاری بودم 🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 پول تو جیبیاتونو چیکار میکنین من خودم مغازه پوشاک دارم از شوهرم پول نمیگیرم برا ... عزیزم چی میفروشی؟میشه منو راهنمایی کنی امسال میخوام یه پوشاکی واسه خودم بزنم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 به اسم نفقه نه ولی مامان و بابام شب خواستگاری گفت ما به حساب دخترمون ماهی ۸۰۰ تومن میر ... پس منم میخوام به نوعی پول توجیبی تونه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
نازدخترکم عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 279 دعا کردم عزیزم انشاالله توی یه کار خوب استخدام میشه مرسی عزیزم
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 توی فامیلاتون کی ازهمه شاخ تره ؟؟ازنظر درآمد وشغل خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی