2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 102 پست
عزیزم درک میکنم ولی به خودت مسلط باشد تو باید برای خودت ارزش قائل بشی بشین دراین مورد با خانوادت منط ...

خواهرم هیچ وقت براش مهم نیس

همونطور. که چندبار خاستگار داشت و یه بار نگفت تو بزرگتری ناراحت نمیشی 

خانواده ام متاسفانه نمیدونن شان دخترشون و من الان در حدیم که تو این سن میتونم خونه و ماشین یه جا بخ ...

اینجوری در ازدواج ب مشکل میخورین

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی برات سخته میدونم 

ولی اگه پسره شوهر خواهرتون شد تحویلشون نگیر نه اونو ونه خواهرتو

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
به مشکل برخوردم همون عزیزم به هر کسی اجازه میدن بیاد خاستگاری به هر کی هم میگن جواب بده

خانواده ی جدی نیستین

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 
به مشکل برخوردم همون عزیزم به هر کسی اجازه میدن بیاد خاستگاری به هر کی هم میگن جواب بده

خوشخبتی جان اون کاربر مرد هس بهش میگی عزیزم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خیلی برات سخته میدونم  ولی اگه پسره شوهر خواهرتون شد تحویلشون نگیر نه اونو ونه خواهرتو

فقط خداخدا میکنم درست بشه و ازدواج کنن

بعدش خدا شاهده پولام و یه جا میدم به یه خونه شیک و یه شاسی بلند 

من و خواهرم 2 سال تفاوت داریم

وا يعني پسره برا اينكه خاهرت يكسال ازش كوچكتره

و شما يكسال ازش بزرگتري اينكارو كرده؟

حداقل اختلاف سني بالاي ٥ داشتين معقول بود

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

والا من یه خانواده میشناسم برای دخترشون خواستگار آمد مثل شما شد،رفته بودن باز چندروز بعد آمده بودن خونه دختر گفته بودن ما دختر کوچکه رو میخواهیم اینها هم نداده بودن خانواده پسر رفته بودن بعد حدودیکسال آمدن گفتن باشه همون بزرگه رو بدید خانواده دخترم انگار قحطی شوهرآمده همون بار اول مهریه تعیین کرده بودن و دو هفته بعدهم عقد کرده بودن.وای که من هنوز تو شوک کار شون هستم.آخه مگه میششششه مگه دختر زیادیه😥😣😑

اینکه خواهرت قبل تو ازدواج کنه که اشکال نداره بنظرم خواستگار براش بیاد و اینا  ولی اینکه خواست ...

اره راس میگه استارتر

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز