2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 102 پست

اصلا کار زیبایی نیست

به نظرم خانواده ات نباید اجازه بدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

علنا خانوادت ب خودشون توهین کردن

با این کار

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب چرا اصلا میذارین بیان که؟

چیکار کنم عزیزم

چندبارم قبلا ازین موردا تکرار شده

مثلا من بزرگترم و اومدن برا کوچیگه و اینام نگفتن بزرگه هست و بیجهت براش حرف درمیاد

اجازه هم ازم نگرفتن

وقتی گفتم گفتن خیلی عجله داری برو دیگه چرا خیلیارو رد میکنی

بهم خیلی برخورد توی خودم خورد شدم هنگ کردم اصلا گویا خانواده ها قصد دارن دختراشون و بدن بره براشو ...

البته یکم داخل خانوادتون مشکل هم دارید

ک اینجوری دارن تا میکنن

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 
عزیزم...به نظرم چون پسره از شما کوچیکتر هست...تناسب نداشتید و معقول تره ک دختر چند سال از پسر کوچیک ...

قبل از اومدن اگه سن و سال دخترا رو ميپرسيدن بهتر بود

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
قبل از اومدن اگه سن و سال دخترا رو ميپرسيدن بهتر بود

نپرسیدن

بعد اونم یه خاستگار اومد گفتم نمیام بگین برن رد کارشون

چون اینقد میان یه جور نگا میکنن انگار دارن به چی نگا میکنن

چیکار کنم عزیزم چندبارم قبلا ازین موردا تکرار شده مثلا من بزرگترم و اومدن برا کوچیگه و اینام نگفتن ...

اینکه خواهرت قبل تو ازدواج کنه که اشکال نداره بنظرم خواستگار براش بیاد و اینا 

ولی اینکه خواستگار تو بره برا اون و اون قبول کنه زشته

البته یکم داخل خانوادتون مشکل هم دارید ک اینجوری دارن تا میکنن

خانواده ام متاسفانه نمیدونن شان دخترشون و

من الان در حدیم که تو این سن میتونم خونه و ماشین یه جا بخرم.کارمم خوبه.نمیفهمن و نمیبینن

حتما موقعیت پسره خوبه ک خواهرت همچین تصمیمی گرفته..

به نظر من اگر یه رابط رازدار پیدا میکردی ک به خانوادت بگه خیلی خوب میشد.

ولی در هر صورت شما ناراحتم نباش. چون این پسره یه سال کوچیکتره...

بهتر ک مرد چند سال بزرگتر باشه.

بهم خیلی برخورد توی خودم خورد شدم هنگ کردم اصلا گویا خانواده ها قصد دارن دختراشون و بدن بره براشو ...

عزیزم درک میکنم ولی به خودت مسلط باشد تو باید برای خودت ارزش قائل بشی بشین دراین مورد با خانوادت منطقی صحبت کن راحت حرفاتوبهشون بگو 

حق میدم بهت ادم از دست اینجور خانواده های خاستگار عصبانی میشه  خداکنه که خواهرت عاقل باشه قبول نکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز