2777
2789
عنوان

خاستگار

992 بازدید | 102 پست

سلام

دوهفته پیش برام خاستگار اومد

منم کارمندم پسره هم کارمند بود

من یه سال بزرگتر از پسره بودم طبق گفته مامانش.

رفتن و خبری ازشون نشد

حالا همون خانوم برا خواهر کوچکترم داره خاستگاری.میاد برا همون پسرش

چندبارم پیگیر بودن و چون خواهرم سرکار بوده دائم جور نشده تا فردا قرار شد بیان

یه طوری شدم😒😒

به نظرم عین تحقیره یه جا بری برا دو نفر خاستگاری و یکیش و ول کنی بری سراغ اونیکی

نظر شمام اینه یا من حساس شدم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راه ندین

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

بنظرم یه سال اختلاف سنی چیزی نبود . بهش گیر دادن

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

ردشون كنين

عقل و شعور حكم ميكنه كه خاستگاري ٢نفر از يه خانواده نرن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤