2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 102 پست
چرا؟ ارزون نمیشه که دیگه

خب ميگم برو بخر

پولت بيخودي نگه ندار

برو دنبال خونه خريدن از اين فكرا در بيا

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مشاورمیخواد چیکار کنه مشکل خانوادمم

باخانوادت حرف میزنه خب تازه باهاشم حرف بزنی دلت سبک میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما ك يكي داشتيم تو جلسه خاستگاري از دختر بزرگ اتفاقي پسره دختر كوچيك رو هم ميبينه همونجا فرمون كج مي ...

خوب اینم تو خاستگاری اول کوچکه رو دیده دفعه بعد که آمدن خیلی شیک گفته من کوچکه رومیخواهم که اینها هم ندادن باز رفته یکسال بعد آمده گفته خوب باشه همون بزرگه رو بدید😑

جالب اینه که پسر قبلا ازدواج کرده بوده و جداشده بوده باز اینها اینجوری بادخترشون رفتار کردن! 

هیچ عکس العملی نشون نده خواهرت خودشو سبک کرده با این حرکتش ، همیشه خودتو جلوشون بگیر😒

حداقل بفهمه ادم چیزیش نمیشه جالب اینه نمیفهمه

یادمه به من خاستگار میومد به اینم.میگفتن توام بیا

به خودش میرسید ترگل ورگل میکرد میومد

همونموقع هتم با خودم میگفتم خدای من اینا چی میگن یعنی چی مگه میوه ام

حداقل بفهمه ادم چیزیش نمیشه جالب اینه نمیفهمه یادمه به من خاستگار میومد به اینم.میگفتن توام بیا به ...

شما هم ابنبار که ان شاءالله برات خاستگار آمد بدون رودربایستی به خواهرت بگو دوست ندارم تو جلسه ی اول شما هم باشی 

وا یه سال ک چیزی نیس

خانومه باید ی تحقیقی میکرد بعد میومد جلو تا اینجوری نمیشد.بنظر من نباید قبول میکردید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

خواهرت زیاد خوشبخت نمیشه چون اون آقا اراده ایی از خودش نداره مادرش براش تصمیم گیری میکنه بعدها هم امکان اینکه تحقیرش کنه و همین قضیه رو بزنه تو سرش خیلی زیاده شما نارحت نشو عزیزم

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️
خواهرت زیاد خوشبخت نمیشه چون اون آقا اراده ایی از خودش نداره مادرش براش تصمیم گیری میکنه بعدها هم ام ...

نمیدونم.

بدجنسم نیستم بخوام خواهرم خوشبخت نشه.خوب به اوتم حق میدم بالاخره باید ازدواج کنه دیگه.اصلا ازون لحاظ مشکلی ندارم.ازینکه اینجوری شده ناراحتم.

من از لحاظ تحصیلات و کاری خیلی بالاتر از خواهرمم هستم

نمیدونم. بدجنسم نیستم بخوام خواهرم خوشبخت نشه.خوب به اوتم حق میدم بالاخره باید ازدواج کنه دیگه.اصلا ...

ببین اون خانواده با اینکار نشون دادن سطح پایین هستن پس ب خودت نگیر میدونم ب آدم بر میخوره اما الان مهم اینکه شما اعتماد به نفس و عزت نفس خودتونو از دست ندین

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 22 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز