2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 102 پست
خواهرم هیچ وقت براش مهم نیس همونطور. که چندبار خاستگار داشت و یه بار نگفت تو بزرگتری ناراحت نمیشی&n ...

نه ناراحت که نباید بشی بالاخره یه وقت ممکنه که برای کوچیکترا زودتر خاستگاربیادولی چونکه این قبلش خاستگارِ شما بود منم میگم بعداً کم محلی کن به هردوشون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
والا من یه خانواده میشناسم برای دخترشون خواستگار آمد مثل شما شد،رفته بودن باز چندروز بعد آمده بودن خ ...

ما ك يكي داشتيم تو جلسه خاستگاري از دختر بزرگ اتفاقي پسره دختر كوچيك رو هم ميبينه همونجا فرمون كج ميكنه ميگه اينو ميخام   خانوادشم گفتن باشه و ازدواج كردن 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با تک پا چجوری یعنی😄😄

فوت میکردن

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 
ندونستم عجبا

درک میکنم منم قبلاً توی یکی از تاپیکاش شرکت کردم بعد متوجه شدم که مردهس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فقط خداخدا میکنم درست بشه و ازدواج کنن بعدش خدا شاهده پولام و یه جا میدم به یه خونه شیک و یه شاسی ب ...

كاري ب اونا ندارم

ولي همين الانم پولات نگه ندار خونه بخر

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

شرایطتون سخته اگه براتون امکانش وجودداره برید پیش مشاور وکاملاً مشکلتونو بهش بگید

دقیقا خانواده شما سعی داره فقط دختراشو بده برهههههه...حالا هر کی هست...به ما چه ک کیه....حتی خاستگار سابق دخترم...!!! واقعا که.!!

من تازه خالم قبلا خاستگاری داشت و قبول نکرد...بعد ک برا من یه اشاره هایی کردن...قبول نکردم...چون گفتم زشته با خالم چشم تو چشم بشن.

اونوقت خواهر شما...چی بگم

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز