2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 102 پست
عزیزم برای منم همین طور شده یکی یه مدت همش دنبالم بود یهو بهانه الکی اورد و الان رفته خواستگاری دختر ...

اصلا انگار آدم و له کنن و خانوادش ببینن و براشون مهم نباشه

حالا من کارمندم دولتیم خواهرم کارمند یه بخش خصوصی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهم خیلی برخورد توی خودم خورد شدم هنگ کردم اصلا گویا خانواده ها قصد دارن دختراشون و بدن بره براشو ...

خب با کسی ک خیلی صمیمی هستی...و میدونی رابط شما و خانوادت میشه...مثله خاله ...صحبت کن و بگو ک اجازه ندن بیان خواستگاری...و این مسئله شمارو ناراحت میکنه.

مامانم ساده اس دیگه حرف بزنم میگن جوش شوهر میزنی یا حسادتت میشه جالبه خواهرمم یه نگا با خودش نگفت ...

حالا مادرتون ساده،پدرتون چی؟اصلا خواهرتون چجوری میتونه خاستگار خواهرش رو قبول کنه؟!واقعا کار خواهرت از کار خانواده ی  پسر زشت تر هست

خب با کسی ک خیلی صمیمی هستی...و میدونی رابط شما و خانوادت میشه...مثله خاله ...صحبت کن و بگو ک اجازه ...

بدبختانه صمیمی هم بشن به هم میگن که فلانی این و گفت اما مشخص نکن

میشناسمون

اخه شخصیت داشتنم خوب چیزیه چطوری روشون میشه

موصوع همینه دیگه اینا میخوان همه چی به میلشون پیش بره تحت هرشرایطی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.