خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین خدایا هزار بار شکرت. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی زودتر فهمیدم چون زمستون بود یهو بدنم داغ شد شرو کرد عرق کردن پام میسوخت پنجره رو باز کردم قبلا مامانم میگف هر وقت اینجوری شدی تخمک گذاریته.دوماه قبلش اقدام بودم اینجوری نشدم
من پنج روز مونده به موعدم فهمیدم انقد کرم درد داشتم که شک کردم بی بی زدم هاله انداخت تا روز موعدم پر ...
منم این روزا کمرم درد میکنه ولی هفت روز مونده به موعدم
خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین خدایا هزار بار شکرت. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ