2777
2789
عنوان

کیا قبل موعد پریودی فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 21568 بازدید | 31 پست
چ جوري

حسی ک داشتم مطمئن بودم.

چون بارداری دومم بود حس بارداری رو تجربه کرده بودم.

یعنی جوری بود ک طاقت نیاوردم چندین بار آز بتا دادم تا مثبت شد

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسی ک داشتم مطمئن بودم. چون بارداری دومم بود حس بارداری رو تجربه کرده بودم. یعنی جوری بود ک طاقت ن ...

منم تجربه دادم منتها میگن بعضی وقتا فرق داره

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

من سه روز مونده به پری سینه هام حساس شده بود وترشح سفید داشتم مثل تخمک گذاری خیلی تشنه ام می شد احساس صعف می کردم...

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

از اولین روز پریودی ۱۴روز شمردم فقط هم دوبار اقدام داشتیم چون قبلش سقط داشتم رحمم اماده بود

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

من ۵روز قبل موعودم فهمیدم باردارم چون ازم لکه تخمگذاری اومد بعد قطع شد فرداش بیبی چک زدم هاله انداخت یه روز  درمیون دوباره زدم پر رنگتر شد دوباره یه روز بینش فاصله زدم پر تر شد همون روزم رفتم آزمایش دادم مثبت بود😊

یکبار کم نیست ؟ مگه نباید هفته ای سه بار باشه تا شانس بارداری بیشتر بشه ؟

اخه ما اقدام به بارداری نبود کلا دیگه گفتیم جلوگیری نکینم هفته ای یکبار هم بیشتر رابطه نداشتیم همون ماه اول خداروشکر گرفت

منم تجربه دادم منتها میگن بعضی وقتا فرق داره

برا من دقیقا همون حس بود

حالت چشما تو بارداری عوض میشه 

حالت چشمامم مثل بارداری قبلم بود

جفت بارداریام نه ماه کامل حالت تهوع داشتم

تو دومی ک بدترم بودم

بچه هامم جنسیتشون یکی نبود ولی بارداریام مثل هم بود

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
یکی دوروز دیگه بی بی چک بزار انشالله نشون میده

انشاالله 

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
سلام ببخشید دوره هاتون چند روزست ؟ مگه نباید 14 روز مونده به پری بعد رو درنظر بگیریم ؟

۳۰ روزه دکتر بهم.گفت اینجوری اقدام.کنم