2777
2789
عنوان

از آپارتمان نفرت دارم

181 بازدید | 18 پست

انگار خونه ات رو با دیگران شریکی

از صدای حرف زدن تا آب و حموم رفتن و درشون همش میاد

تازه اگه مثل من همسایه های بی فرهنگ و بی شعور داشته باشی که دیگه بیچاره ای

لعنت به آپارتمان دلم خونه ویلایی می خواد

فکر کنم واقعا انسان نرمالی نیستم که عاشق اپارتمانم 🌚

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر ام سخت نیست فقط تو انتخاب اپارتمان دقت کرد مثلا ما با همسایه روبرویی اصلا دیوار مشترک نداریم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
عاشق چیشی آخه

من کلا ارتفاع دوست دارم

یعنی ویو و پنجره و تراس خوب برام خیلی مهم تره

بعد امنه، گرم و نرمه 😂 نمیدونم کلا حس بهتریه

صدای همسایه هام خیلی نمیاد

من خودم ساز میزنم ولی دیوارا رو اگوستیک کردم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ویلایی ترسناکهدزد راحت میاداونم تو این زمونه

کجاش ترسناکه کدوم دزد

حفاظ و در و نهایت دزدگیر می ذاری چطوری می خواد بیاد

اتفاقا آپارتمان که بدتره هرکی می تونه سرش رو بندازه تو بیاد و بره معلوم نیست با کی همسایه ای هر روز یکی جدید میاد قشنگ اگر همسایه ات دزد باشه آمار همه چیتو داره از ساعت رفت و آمد تا همچیت

ویلایی خیلی خیلی امن تره دزد اتفاقا به آپارتمان راحت تر میزنه تا ویلایی

تو کوچه ما به آپارتمان ها بارها دزد زده ولی ویلایی ها نه

ویلایی ترسناکهدزد راحت میاداونم تو این زمونه

دقیقا

آپارتمان امنیتش بالاتره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دقیقا آپارتمان امنیتش بالاتره

نه اصلا در جواب ایشون گفتم اتفاقا ویلایی امنیتش بالاتره آپارتمان اصلا امنیت نداره

تو کوچه خود ما بارها آپارتمان ها رو دزد زده ولی ویلایی ها رو اصلا

من هر چی به بابام میگم این ۳ طبقه رو بفروشیم بریم چند تا محله بالاتر یه آپارتمان بخریم قبول نمیکنه البته ما رو به رومون یه همسایه بد داریم که به قدری یه موقع اذیتمون کرد که دعا گرفتم براشون منی که به این چیزا اعتقاد ندارم یعنی از بس اذیت شدم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

2790
2778
2791
2779
2792