2777
2789
عنوان

بچه ها چيز خوردم ازدواج كردم

908 بازدید | 45 پست

بچه ها خيلي داغونم نامزدم نميدونم چشه با همه خوبه جز من با همه ميخنده به من كه ميرسه همش ناله،امروز تو مهموني همش كنار خوانوادش بود جوري مه دوسش گفت نميري پيش نامزدت انقدر خرد شدم كه يكي ديگه بهش ميگه

منم باهاش قهر كردم تو خونه هم باهاش سر سنگين بودم

هزاران بار بهش گفتم تو مهمونيا هرجا همه پيش زناشونن توام باش ولي نميخواد انگار كه با زور ازدواج كرده،خوب چرا من چه گناهي كردم

تا زناي ديگه نيرفتن پيشش ميخنديد منكه ميرفتم ميگفت كجاا مياي برو بشين،بچه ها خيلي بده هيز شده همش به زنا نگاه ميكنه

نسبت به منم سرد شده چيكار كنم هرچيم باهاش دعوا ميكنم يكم راضي نميشه

بخدا داغونم

فکر کردم میخای بگی فلان دعا رو خوردی یا چیز دعایی خوردی بختت باز شده با کله اومدم ببینم چیه خخخخ

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خجالتیه؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
فکر کردم میخای بگی فلان دعا رو خوردی یا چیز دعایی خوردی بختت باز شده با کله اومدم ببینم چیه خخخخ

ببين هيچوت ازدواج نكن من واقعا گه خوردم البته كه يكي باشهه دوست داشته باشه