2777
2789
عنوان

بچه ها چيز خوردم ازدواج كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 45 پست

به هیچکس اینجا نگفتم جدا شو اما

تاپیکاتو نگاه کردم

نوددرصدش مشکل با نامزدت بود

خیلی فکرکن و تصمیم قاطع بگیر

هنوز عقد نکردی راه برگشت داری"ازدواج کرده بودیم راه برگشت داشتی ولی الان هموارتره"

بشین جدی درمورد ادامه این رابطه فکرکن

من فکرمیکنم همسرت به زور اومده خواستگاری شما و دوستت نداره

میتونی مشاوره هم بری

فقط خوب فکرکن راجع به ادامه این نامزدی

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچکس اینجا نگفتم جدا شو اما تاپیکاتو نگاه کردم نوددرصدش مشکل با نامزدت بود خیلی فکرکن و تصمیم ...

خوب من خوبيارو نميومدم بنويسم هميشه بديا رو ميگفتم اما دوسش دارم نميتونم جدا شم يه روز امتحان كردم مردم

خوب من خوبيارو نميومدم بنويسم هميشه بديا رو ميگفتم اما دوسش دارم نميتونم جدا شم يه روز امتحان كردم م ...

میدونم عزیزدلم

اما باید بری مشاوره حتما

این نادیده گرفتنا ممکنه بعدا کاردستتون بده

هیچکس بعد رفتنِ هیچکس نمرده

سخته ادم گوشیشم عوض کنه دلتنگ قبلی میشه اما این دلتنگی و ناراحتی و افسردگی بعد کات کردن میگذره و همیشگی نیست

حتما با مشاور خوب مشورت کن

تا خدایی نکرده پسفردا با یه بچه کوچیک نیای اینجا از بی محلی شوهرت بگی و بگی ازش متنفری.

من آرزو میکنم بهترین ها واست اتفاق بیفته

توام لطفا برو مشاوره

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
واقعا؟؟؟

بله عزیزم. مراکز بهداشت مشاور رایگان هست.مراجعه کن نیاز باشه ب متخصص معرفیتون میکنه. مشکلت حل شد منم دعا کن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

یعنی تو دوران نامزدی متوجه این رفتاراش نشده بودی و یهویی بعد از ازدواج تغییر کرد؟ 

اگر که از اول اینجور بود و منتظر بودی ازدواج کنی و درست شه ، باید بگم خودکرده را تدبیر نیس.

نامزدت چندسالشه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2790
2778
2791
2779
2792