2777
2789

واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون 

من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ها استفاده میکنن و مدیر کانال و دعا میکنن من خودمم خیلیاش و انجام دادم و روابطمون خیلی گرم تر شده 

واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون  من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ...

براخودت متاسف باش

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون  من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ...

ولشون کن عزیزم.ناراحت نشو

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

ایده دومیو اگه من انجام بدم شوهرم اول با کمربند سیاه و کبودم میکنه بعد میره دوش میگیره😅

انقد که تمیز و وسواسیه بزرگوار

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بنظر منکه ایده های خوبی بودن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
بیشتر براتو متاسفم 

باش تا اموراتت بگذره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بنظر منکه ایده های خوبی بودن

من خودمم خیلی از ایده هاش استفاده کردم خواستم اینجاهم بگم 

بعضیا این چیزارو زشت میدونن و نمیرن دنبال یادگرفتنش بعدم میگن چرا شوهرامون فلانن و ....

من ک بااین ایده ها شوهرمو خر خر کردم

والا من شوهرم این کار هارو کنم میگه دلسا سرت به جایی خورده😂😂عزیزم البته بستگی به سن و.. هم داره من همسرم ۴۰ سالش بعد فکر کن این کار بکنم اصلا کپ میکنه 

اکانت واگذار شده اسمم مانا
🤣🤣😂😂ماهیچ کار نکرده در مقامی هستیم که میخوان بخورنمون حالا دیگه قری هم باشیم که هیچی 😂😂 هیچ ا ...

خوشششششبحاااالت 

من هر کاری میکنم لوند باشم نمیشه که نمیشه

اصن از بچگی لوندبودن و لوس بازیو به ما یاد ندادن! 

ادا هم که نمیشه دراورد مسخره است

لامصب صدامم نازک نیست که یخورده مانور بدم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی