2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا آخه؟؟!! اینجور که نمیشه تابحال رفتی پیش سکستراپیست؟

خوب راستش همسرم سال پیش بهم خیانت کرد، خواستم جداشم قبول نکرد، خلاصه باهزارتا قول برکشت و واقعا عوض شد وتغییرکرد. ولی من ازونوقت نتونستم احازه بدم بهم دست بزنه، چندشم میشه وقتی توذهنم میاد بایه زن هرزه خوابیده بخوادبمنم دست بزنه

😖😖😖

Sp
یجورایی شرمندس، کنارمیاد  ولی من هنوز بعداز یکسال حالم بده

پس واقعا پشیمونه..حالا که بخشیدیش بیا کامل ببخشش.با اینکه قبول دارم برات سخته.ولی اینجوری هم جفتتون توی عذابین..مخصوصا واسه مرد که تا حد جنون میره و کلی مشکل جسمی براش پیش میاد و یا شاید عادت کنین به خود  ارضایی

نمیدونم خودت بهتر میفهمی که چه رفتاری پیش بگیری..ولی فک میکنم این تنبیه از طلاقم سختره

چی میگی تو😤😤😤😤
پس واقعا پشیمونه..حالا که بخشیدیش بیا کامل ببخشش.با اینکه قبول دارم برات سخته.ولی اینجوری هم جفتتون ...

اره باید سعی کنم ببخشمش، امیدوارم بتونم چون واسه خودمم سخته واقعااذیت میشم

امیدوارم زود بگذره و کینم کم شه

Sp
اره باید سعی کنم ببخشمش، امیدوارم بتونم چون واسه خودمم سخته واقعااذیت میشم امیدوارم زود بگذره و کین ...

امیدوارم از همین امروز کم به کم شروع کنی به کنار گذاشتن کینه ای که تو دلته 

من یه مدته که بخاطر عفونت و بعدش پریودی نتونستم رابطه داشته باشم..الان حس میکنم هر چقدم محبت کنیم به هم بازم اون نیاز به قوت خودش سر جاش هست و جایگزینی نداره...وشوهرم کمی بد خلق شده..خودش نمیدنه ولی من مطمئنم رو اعصابش تاثیر گذاشته و همینجور خودم

چی میگی تو😤😤😤😤
🤣🤣😂😂ماهیچ کار نکرده در مقامی هستیم که میخوان بخورنمون حالا دیگه قری هم باشیم که هیچی 😂😂 هیچ ا ...

خدایا از طزف ایشون به خاطر این همه تواضع سپاس گزارم  

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...