tasnimjoon مدیر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 420 عنوان ایده های قری | مشاهده متن کامل بحث + 15953 بازدید | 87 پست سلام خانوما بیاید ایده های قری مون و بهم یاد بدیم منم چند تا شو میزارم 1398/02/08 | 12:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tasnimjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 420 واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ها استفاده میکنن و مدیر کانال و دعا میکنن من خودمم خیلیاش و انجام دادم و روابطمون خیلی گرم تر شده
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17246 واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ... براخودت متاسف باش آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ... ولشون کن عزیزم.ناراحت نشو من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17246 سركه بخور عزيزم سركه برات خوبه آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
آهوخانمم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4224 ایده دومیو اگه من انجام بدم شوهرم اول با کمربند سیاه و کبودم میکنه بعد میره دوش میگیره😅انقد که تمیز و وسواسیه بزرگوار ❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار گروه آبی💙 وزن اولیه:۸۲.۲۰۰ وزن فعلی:۷۷ وزن هدف:۶۸
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ... بنظر منکه ایده های خوبی بودن من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17246 بیشتر براتو متاسفم باش تا اموراتت بگذره آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
zaddy_zayn عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1853 ❀°🌸°❀°🌸°❀° @Manoaghamoon1 °🌸°❀° #مـــنوآقامــون #شیطنت سلام به همگی 😻 میخواستم چ ... مطمئن باشین وقتی فک میکنین کسی حواسش نیس یکی هس ک حواسش هست😂 Treat people with KINDNESS
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 فقط اونجاش که میگه شلوارش و کشیدم پایین فرار کردم 😐😐😐😂😂😂😂😂 این بیشتر منجر به طلاق میش ... من ی بار این کارو کردماز خنده پخش زمین شده بود خخخخ
tasnimjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 420 بنظر منکه ایده های خوبی بودن من خودمم خیلی از ایده هاش استفاده کردم خواستم اینجاهم بگم بعضیا این چیزارو زشت میدونن و نمیرن دنبال یادگرفتنش بعدم میگن چرا شوهرامون فلانن و ....من ک بااین ایده ها شوهرمو خر خر کردم
دلسا_مهر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 1367 والا من شوهرم این کار هارو کنم میگه دلسا سرت به جایی خورده😂😂عزیزم البته بستگی به سن و.. هم داره من همسرم ۴۰ سالش بعد فکر کن این کار بکنم اصلا کپ میکنه اکانت واگذار شده اسمم مانا
mitrapilots عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2478 واقعا ک متاسفم واسه بعضیاتون من تو این کانالی ک پیامشو فرستادم عضوم و همه ی اعضا هم از ایده ه ... تو همچین سایتی ک یه عالمه بچه و مرد هس ؟؟ برا عمه ات متاسف باش گلم 💕👅
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 اولی و دومیو جایی نمیشه انجام دادیهووو بیدار میشه ابرومون میره خخ
booloor عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9223 🤣🤣😂😂ماهیچ کار نکرده در مقامی هستیم که میخوان بخورنمون حالا دیگه قری هم باشیم که هیچی 😂😂 هیچ ا ... خوشششششبحاااالت من هر کاری میکنم لوند باشم نمیشه که نمیشهاصن از بچگی لوندبودن و لوس بازیو به ما یاد ندادن! ادا هم که نمیشه دراورد مسخره استلامصب صدامم نازک نیست که یخورده مانور بدم سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی