من دیروز یک شیشه شیر از سیسمونی آقا بزرگ تهران گرفتم مارکwee روش نوشته ۶ تا ۱۸ ماه ولی من واسه نوزاد که تازه دو ماه دیگه دنیا میاد گرفتم حالا واقعا نمیشه ازش لستفاده کرد باید چکار کنم در ضمن چند جا دیدمنوشته مارک wee خوب نیست فقط اونت خوبه اگه میشه راهنمایی کنین چکار کنم چون تعویض نمیکنن
وی خوبه داشتم.....سرشیشه وی سه سایز داره ما فکر کنم سایز دو گرعتی...سر شیشه رو عوض کن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خود شیشه چی اونو کی باید عوض کرد ما چون بچه شیر خشکی نداشتیمنمیدونم چی خوبه چون بچه من توی رحم کسی دیگه هست مجبورم شیر خشک بدم میخوام بعد اگه خواهرم اومد خواست بهش شیر خودشو بده پس نزنه و بگیره و شبیه سینه مادر باشه و کیفیت و ایناش خوب باشه دل درد نشه
نوشته ۶_۱۸ months و ۲۴۰ میل هست یعنی جدا میتونم سر شیشه بگیرم این شیشه شیر خوبه یا کلا اینو بذارم وا ...
کلا شیشه بزرگ گرفتی...سایز کوجیکترم داره ۱۵۰ میل ایناس.....جدا میشه سر شیشه بگیری بزاری سر این ولی خوبکلا شیشت بزرگه اگه میتونی شیشه رو هم کوچیک بگیر کلا اینو فعلا بزار کنار
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.