2777
2789
عنوان

میشه در مورد شیشه شیر بچه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 74 پست
پیرکس که همه میگن میشکنه و سنگینه 

من بچم تا سه سالگی شیشه خورد پیرکس اصلااا نگرفتم چون خطرش زیاده سنگین گاهی شاکی نیشد ک شیر تمام شد پرت میکرد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود شیشه چی اونو کی باید عوض کرد ما چون بچه شیر خشکی نداشتیم‌نمیدونم چی خوبه چون بچه من توی رحم کسی ...

وای خوش به حالت اینکه نینی تو شکم یکی دیگست😁چقدر راحتی 

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
کلا شیشه بزرگ گرفتی...سایز کوجیکترم داره ۱۵۰ میل ایناس.....جدا میشه سر شیشه بگیری بزاری سر این ولی خ ...

اولدبهم ۱۵۰ میل داد فکر کردم بزرگ بهتره گفتم بزرگ بدین بعد الان دیدم‌نوشته ۶ ماه تا ۱۸ ماه حالا به نظرت این شیشه بعدا استفاده میشه 

وای خوش به حالت اینکه نینی تو شکم یکی دیگست😁چقدر راحتی 

اره خوب راحت هستی ولی از یک احساس هایی محرومی ان شاءالله دعا کنین بعد از اومدنش خودمم بارداری رو تجربه کنم 

خود شیشه چی اونو کی باید عوض کرد ما چون بچه شیر خشکی نداشتیم‌نمیدونم چی خوبه چون بچه من توی رحم کسی ...

عزیزم پس از رحم جایگزین استفاده کردی 

امیدوارم نی نیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت

من شیشه دخترمو عوض نکردم فقط چون دوتا دارم هردوماه یکبار سرشو عوض میکنم 

همون اول معمولا راحت سینه میگیرن بچه ها

بچه منم شیرخشکی بود ولی اوایل سینه خواهرمو میگرفت بعد که یکم بزدگتر شد دیگه نگرفت البته ما چون نمیخواستیم بحث محرمیت پیش بیاد یکی دوبار بیشتر خواهرم بهش شیر نداد

فقط اینو خواهرانه بهت بگم بچت که با این سختی به دست اوردی را گرم نگیر به خدا این گرم گرفتن بچه ها خیلی به ضررشونه  حتی باعث میشه سینه هم نگیرن اگه خنک باشه بدنش بهتر سینه میگیره بهتر رشد میکنه بدنشم قوی تر میشه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
واسه نوزاد اونت بگیرم چند میل بگیرم و اینکه جاهایی که اصل دارن کجاهاس

برو خيابون بهار، سيسموني فروشي رامينا، قيمتش از همه جا بهتره، جنساشم اصله، اگر نتونستي تا بهار بري، اينترنتي هم ميتوني ازش خريد كني، اونت يا دكتر براون عالي هستن، فعلا يه دونه ١٢٥ ميل بخر ببين بچت شيرخشكي ميشه يا شير خودتو ميخوره، قنداغ خوري هم من گرفتم خيلي به كارم اومد، دكتر براون بخر، ١٥ ميل. 

شیشه شیر نچرال اونت تک سوراخه یا همون بدو تولد بگیر،حتما فقط یکی باشه بیشتر  باشه شیر زیاد میاد سینه رو نمیگیره،با اینکه روش نوشته تا یکماه اما دختر من تا چهار ماه فقط همون سر شیشه رو میگرفت و دوسوراخه رو نمیگرفت، اذیت کرد چند بار اعتصاب میکرد بعضی وقتها سینمو دوسه روز نمیگرفت بعضی وقتها هم شیشه اما من به زور عادتش دادم حالا که پنج ماهشه هر دو رو به یه اندازه دوست داره

برو خيابون بهار، سيسموني فروشي رامينا، قيمتش از همه جا بهتره، جنساشم اصله، اگر نتونستي تا بهار بري، ...

اره صد در صد باید شیر خشک بخوره من شیر ندارم چون نی نی تو شکم من نیست و اینکه قنداغ خوری چه استفاده هایی داره اونم سایز بندی داره

اولدبهم ۱۵۰ میل داد فکر کردم بزرگ بهتره گفتم بزرگ بدین بعد الان دیدم‌نوشته ۶ ماه تا ۱۸ ماه حالا به ن ...

اگه شیشه ایی بشه اررره بعدا استفاده میشه عمر مصرفشم زیییاده...من خودم دوتا ۱۵۰ میل داشتم ۴ تا شیشه ۲۴۰..چون بزرگ شده بود حجم شیر خوردنش بیشتر شده بود ۱۵۰ تا کمش بود......ولی تا همون ۵ ماهگی اینا ۱۵۰ میل کابرد داره...ب نوزاد او اولا در حد سی میل باید شیر بدب هر ب دو ساعتی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نیو برن یعنی سایز زیر ۶ ماهه اونت بگیرم چی بگم بگم نیو برن بدین 

برو بهار، يا زنگ بزن فروشگاه رامينا راهنماييت ميكنن، براي اين ميگم كه من رفتم از جاهاي ديگه خيابون بهار كلي گرونتر خريدم، بعد ديدم اكثرا از اين فروشگاه خريد ميكنن و قيمتاش خيلي خوبه. 

شیشه شیر نچرال اونت تک سوراخه یا همون بدو تولد بگیر،حتما فقط یکی باشه بیشتر  باشه شیر زیاد میاد ...

اصل و تقلبی دارن این اونت چطوری تشخیص بدم خودشون میگن از داروخانه ها بگیرم اعتماد بیشتریه