2777
2789
عنوان

میشه در مورد شیشه شیر بچه کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3966 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک بی بی لند چطوریه مثل سینه مادر هست یا نه خصوصیاتش چطوریه

من ی ماهه استفاده میکنم ولی شیشه شیر کوچیک ش خیلی خوبه فرمش مثل سینه مادره و راحت میگیره و جنسش خوبه عزیزم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

پس شد دوتا اونت 125 بعد سه ماهگی یه دوقطره ای باحجم 240 بگیر امتحان کن ببین اگه دیگه آمادست و میتونه دوقطره ای بگیره براش عوض کن اما اگه دیدی دوست نداره همون تک قطره ای بده هر دوهفته دوباره امتحان کن

پس شد دوتا اونت 125 بعد سه ماهگی یه دوقطره ای باحجم 240 بگیر امتحان کن ببین اگه دیگه آمادست و میتونه ...

یعنی نمیشه تا ۶ ماهگی همون یک قطره ای رو بخوره به نظرم واسه دل درد نگیره کم‌تر بره بهتره

تابستون اوابل تیر دنیا میاد نمیتونم گرم بگیرم فکر کنم گرما زده میشه 

سلام عزیزم سیسمونی آقابزرگ رفتی راضی بودی؟ مارکای دیگه ام برای شیشه شیر داشت؟ یا فقط وی

سرویس چوبم داره؟ 

پس سوراخش یکدونه هست و براش بهتره پس حتما همون ۱۲۵ میل اونت میگیرم که تا ۶ ماهگی بعدش دو سوراخه ۱۵۰ ...

این تعداد برای اونایی هست که شیر خشک میدن؟ کسایی که بخوان شیر خودشونو بدن و شاید گاهی شیر خشک بدن،  باید چند تا شیشه شیر بگیرن؟ 

سلام عزیزم سیسمونی آقابزرگ رفتی راضی بودی؟ مارکای دیگه ام برای شیشه شیر داشت؟ یا فقط وی سرویس چوبم ...

فقط وی داشت واونت هم چینی داشت و خوب بود سرویس چوباش خیلی قشنگ نبود

واسه نوزاد اونت بگیرم چند میل بگیرم و اینکه جاهایی که اصل دارن کجاهاس

سلام گلم.من چون باید حتما شیر خشک بدم تحقیق کردم هم از مادرا و مغازه دار گفتن اونت خوبه من خودم از بهار خریدم ی مغازه اش قیمتش منسب تر بود دو جور یکی طرح اونت خود اونت 

اونت قیمتش بالاتر من قبل عید خریدم

اگر به احتمال زیاد قرار شیر خودتو بخور ی دونه شیشه بیشتر نگیر ولی من چون خودم فقط باید شیشه بدم اندازه مختلفشو گرفتم کوچک و متوسط گرفتم قنداق خوری چیکوگرفتم بزرگش که سایز اخرش استفاده نداره

عزیزم مارک های اونت و چیکو و دکتر براونز خوبن یه نظرم
البته من یه مطلب دیدم که بهترین شیشه شیرهای نوزاد و معرفی کرده بود. لینکش و میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     
ابن بود لینکش: مشاهده بهترین شیشه شیرهای نوزاد

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟