2777
2789
یه روز در میون🙈تقریبا یه هفته اول یه روز در میون بعد اون دیگه مثل همیشه بود

یعنی به تخمکگذاریت مونده بودشروع کردی تا روز تخمکگذاریت؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
انشالله میگیری الان دیگه نازایی خیلی کم شده علم انقد پیشرفت کرده خدا بزرگه برات دعا میکنم😊

رفتم سونوگف فولیکولات خوبه وبارورن اماتاالان که نشده .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی به تخمکگذاریت مونده بودشروع کردی تا روز تخمکگذاریت؟

روز چهاردهم از قاعدگیت میشه تخمک گذاری دیگه من ۱ شهریور تاریخ قاعدگیم بود ۱۴ شهریور اقدام کردم یه روز در میون تا یه هفته

شاید ببخشیدا ا.س.پ.ر.م های شوهرت قدرت زنده موندن ندارن؟ رسین به رحم از بین میرن ازینم میتونه باشه

وای پس چیکارکنم ببخشیدااسپرم هاش زیادترشده 

وای پس چیکارکنم ببخشیدااسپرم هاش زیادترشده 

ربطی به زیاد بودنش نداره یه قطره هم برای بارداری کافیه فقط باید اون تو زنده بمونن

ا.س.پ.ر.م ها بین ۲ یا ۵ روز باید تو تخمک زنده بمونن برای زنده موندنشم باید دخانیات و کافئین مصرف نکرد قرصای ویتامین مصرف کرد میوه و سبزیجاتو باید زیاد کرد ب.ی.ض.ه هارو باید خنک‌نگه داش چون تو دمای زیاد قدرت زنده موندنشون کمتر میشه

سلام منم اگه خدا بخواد میخوام طبیعی زایمان کنم دعا کنید واسم

دور و بر من دوستام تو فاز طبیعی هستن و انقد شنیدم که انجام میشه باورم نمیشه تو نی نی سایت مثل 15 سال پیش که تو فامیلامون همه میگفتن سزارین اینجاهم بگن 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
عزیزم چن ماهته؟

فردا هفته 14 تموم میشه

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
فردا هفته 14 تموم میشه

عزیز دلم انشالله سالم و سلامت نی نی تو بغل میگیری الان زمان خوبیه برا ورزش و اماده شدن برا زایمان سعی کن انجام بدی زایمان راحتی داشته باشی 

عزیز دلم انشالله سالم و سلامت نی نی تو بغل میگیری الان زمان خوبیه برا ورزش و اماده شدن برا زایمان سع ...

طول سرویکسم 32 هست فکرنکنم حالا حالاها بتونم ورزش کنم البته تو هفته11 هم جفتم پایین بود درحال استراحتم که هفته 16 بالا رفته باشه

به نظرت طول سرویکس 32 خطرناکه؟ من یه ذره منفی بافم و میترسم 

راستی یادم رفت بگم ممنون ان شاالله شماهم راحت فارغ بشی و بچه تو بغل کنی 😍