2777
2789
20سالم تموم میشه دی میرم 21.2سال ونیمه عروسی کردم.3ماهه اقدامم

به سلامتی عزیزم 

اول اینکه از الان باید قرص اسید فولیک بخوری😊

بعدش سعی کن تو زمان تخمک گذاریت ببخشید نزدیکی داشته باش بعد نزدیکی سعی کن نیم ساعت تا یه ساعت حرکت نکنی و زیر پاهات بالش بزار بعد اونم حموم نکن ینی حموم آب داغ نگیر 

شوهرت باید از گرما دوری کنه که ا.س.پ.ر.م هاش قدرت کافی برای زنده موندن داشته باشن 

سعی کن‌گرمیجات زیاد بخورین دوتاتونم

کافئین کم‌مصرف کنین

اسیدفولیک میخورم 5ماهه وهرماه سه تاامپول ویتامین ب کمپلکس استفاده میکنم .ب همسرمم ویتامین ای زینک سلن پلاس میدم 2ماهه .اما هیچی ب هیچی

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

20سالم تموم میشه دی میرم 21.2سال ونیمه عروسی کردم.3ماهه اقدامم

سعی کن پیاز و کنجد زیاد بخوری تخم دانارو قوی میکنه بعدم تو یه تحقیق دیده بودم نوشته بودن از اب دهن تو رابطه استفاده نکنین اسپرمارو میکشه

اسیدفولیک میخورم 5ماهه وهرماه سه تاامپول ویتامین ب کمپلکس استفاده میکنم .ب همسرمم ویتامین ای زینک سل ...

عزیزم تا ۶ ماه طبیعیه که نشه چون به هرحال چن وقته جلوگیری شده و رحم خشکه طول میکشه بعدم به ژن آدم و ساختار بدنیش مربوطه 

اها .بعدبایه باراقدام باردارشدی؟

اره من اصلا دارو یا قرص استفاده نکردم همینایی که گفتما دکتر بهم گفته بود دکتر طب سنتی همینارو انجام دادم ماه اولم خداروشکر‌ گرفت

اره من اصلا دارو یا قرص استفاده نکردم همینایی که گفتما دکتر بهم گفته بود دکتر طب سنتی همینارو انجام ...

اخه فقط بایه باراقدام یایکروز درمیان اقدام داشتی 

کاش اولای عروسی میزاشتم که بشه

من ۶ ماه بعد عروسیم اقدام کردم میگم زود بود چرا انقد زود گذاشتم بچه دار شم😂توام نگران نباش چرخه تخمک گذاری خیلی تاثیر داره حتما‌تو همون حوالی رابطه عمیق داشته باش انشالله زود نی نی دار میشی میای پیش ما

من ۶ ماه بعد عروسیم اقدام کردم میگم زود بود چرا انقد زود گذاشتم بچه دار شم😂توام نگران نباش چرخه تخم ...

باشه حتما کاش ایندفه دیگه نتیجه بگیرم دست راستت روسرم