2777
2789
طول سرویکسم 32 هست فکرنکنم حالا حالاها بتونم ورزش کنم البته تو هفته11 هم جفتم پایین بود درحال استراح ...

نه عزیزم تو هفته ۱۴ طول سرویکس حداقل ۲۸ و حداکثر ۵۲ میلیمتره نگران نباش😊

برا پایین بودن جفتتم با دکترت مشورت کن من شنیدم میگن باید گرم نگه داش خیلی گرم نه ها کمر شل شه درحد معمول

راستی یادم رفت بگم ممنون ان شاالله شماهم راحت فارغ بشی و بچه تو بغل کنی 😍

ممنون انشالله خدا کمک کنه زایمان راحتی داشته باشم فعلا هیچ کاریو شروع نکردم چون هنوز معاینه لگنی نشدم و سونو نرفتم منتظرم بگن میتونی و لگنت آمادس و سربچه سفالیکه که شروع کنم ورزش و پیاده روی😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون انشالله خدا کمک کنه زایمان راحتی داشته باشم فعلا هیچ کاریو شروع نکردم چون هنوز معاینه لگنی نشد ...

ان شاالله همه شرایط خوب واستون فراهم بشه🌹

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

سلام مطالبتون خیلی خوب بود از همش عکس گرفتم ک انجام بدم البته ماساژ پرینه برام سخته هر روز فقط همون ناحیه و چرب میکنم منم تقریبا۱۵روز مونده ب زایمانم پرونده باز کردم بیمارستان ماما بیمارستان گفت۳ام اردیبهشت بیا معاینت کنم دلم نمیخاد برم میگم معاینه کنه ی وقت ب خونریزی نیفتم یا زایمان و زودتر نکنه اینم بگید الان خوردن کباب و اب هویج و معجون خوبه ۳۷ هفته و۵روزمه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
سلام مطالبتون خیلی خوب بود از همش عکس گرفتم ک انجام بدم البته ماساژ پرینه برام سخته هر روز فقط همون ...

سلام عزیزم خوش اومدی اولین مامانه تاپیکمون تویی پس😅اینجا باش از حسوحالات بگو مام استفاده کنیم❤

راستی بچه چندمته؟

معاینم فقط برای معاینه لگن برو که ببینه مناسبه یانه بقیشو لازم نیس چون احتمال داره کیسه آبت طوریش شه و زایمان زودرس بگیری...بعد هفته ۳۸ ۳۹ که دیدی هنوز دردت نگرفته سعی کن قرص گل مغربی شیاف کنیو بعضی دمنوشارو مصرف کنی 

سلام عزیزم حالت خوبه؟ از دیروز به فکرت بودم نی نیت چطوره؟

سلام دوستم.ممنون خوبم خداروشکر.دیشب آخر شب چندبار احساس کردم لباس زیرم خیس شده ولی دیگه خبری نبود.فکر کنم توهم زدم از بس تو فکرم

سلام دوستم.ممنون خوبم خداروشکر.دیشب آخر شب چندبار احساس کردم لباس زیرم خیس شده ولی دیگه خبری نبود.فک ...

هفته های اخر طبیعیه منم دوسه روزه ترشحاتم خیلی بیشتر شده ولی اگه حرکات نی نیت خوب باشه مشکلی نیس😊

واقعا مادری بد دردیه ادم یکم ناجور تکون خورد کلی استرس میگیره که چش شده😂

هفته های اخر طبیعیه منم دوسه روزه ترشحاتم خیلی بیشتر شده ولی اگه حرکات نی نیت خوب باشه مشکلی نیس😊 ...

آره واقعا خدا کنه زودتر برسیم به آخرش این همه استرس نداشته باشیم

23_اگه شکمتون رو بعد زایمان بااون روغن بادام و فندقی که گفتم چرب کنید دیگه لازم نیست 24ساعته بسته با ...

روغن بادام تلخ منظورته یا شیرین؟ مادرم میگه بخاطر ده روز نمیخواد شکم بند بخری.با روسری شکمتو محکم میبندیم که جمع شه. آخه روسری شکمو جمع میکنه؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
سلام عزیزم خوش اومدی اولین مامانه تاپیکمون تویی پس😅اینجا باش از حسوحالات بگو مام استفاده کنیم❤ راس ...

من۳۱سالمه بچه اولمه ماما ک گفت هفته بعد میای واسه معاینه امده باش میشم هفته۳۸و۴روز یعنی نرم ؟چون اونجا میخام زایمان کنم ی ماه کنترلام اونجاس گل مغربی ک میگی عطاری ها دارن؟چی هست!یعنی توتاپیک شما کسی حامله نبود😂😂

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
وروج جون تقریبا ۱۵ روز مونده زایمانش انشالله میاد برامون از حالتاش میگه کمتر استرس بگیریم😓

شما مگه زایمان نکردی؟

روغن بادام تلخ منظورته یا شیرین؟ مادرم میگه بخاطر ده روز نمیخواد شکم بند بخری.با روسری شکمتو محکم می ...

روغن تلخ که اگه ترکم داشته باشی از بین میبره!

لازمم نیس حتما شکم بند بخری با پارچه ای که جنسش سفته هم میشه بست فقط باید شل نباشه جنسش