2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 73 پست
اتفاقا انقد باهوشه و میدونه کجا چی بگه چی نگه

اهوم بعضی ها فقط دوس دارن لج در بیارن

اصلا بهش  ب حرفاش اهمیت نده کم محلی 

خودت اذیت نکن ب نی نیت فک کن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه جا خوندم یه دختر قوی دختریه که بتونه از پس دوست نداشته شدن توسط افراد دیگه بر بیاد 

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخرشم میگفتی اصلنم دوس ندارم‌ ازاین‌بغل ب اون بغل شه😡

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
عزیزم باید ببینی مادرشوهرت چجور ادمیه..من از مادرشوهرم که ناراحت میشم مستقیم به خودش میگم

انقد گریه کردم فهمید.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

به نظرم اونی که به بچه ی چهارساله گفته نی نی جدید جاتو می گیره مقصر اون بوده شر به پا کرده . من خودم بچه هام شیر به شیره بدنیا اومدن دختر بزرگم چهارسالشه همه چیو متوجه میشه و خیلی حساسه نباید اصلا جلوش ازین حرفا زد . فتنه رو اون کسی انداخته که استارت این حرفارو زده

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
همینو بگو.قربونت عزیزم

خدانکنه😍😍❤😘

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
بیخیال استارتر بعضیا مرز بیشعوری رو رد کردن خواسته خودشیرینی کنه به نظر. نمونی اونجا بهتره

اره فردا میرم.خونه خودم بمیرم بهتره

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
نه بابا شما چون تو شکمته بهش حس و احساس داری تا دنیا نیاد حتی پدرشم بهش حس نداره چه برسه به مادر شوه ...

منم گفتم از الان جلوشونو بگیرم ک پس فردا بدتر نگن

خود به خود بچه ی شما بعد از تولد توجه ها رو به خودش جلب میکنه . مادرشوهرتون هم منظوری نداشته فقط خوا ...

چی بگم.اما دلم شکست.بخدا سه ماهه استراحت مطلقم .خودم دارم دق میکنم.

عالی بود خوب بلدیا

باید بعضی وقتا حرف بزنی تا فک‌نکنن هرچی ب مغز فندقیشون رسید‌میتونن‌ب زبون‌بیارن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
جلو‌همون‌مهمونا‌میگفتی بعد حرف مادر شوهرت ب بچهه عزیزم‌اصلا نترس من اصلا نمیزارم‌هیچکی دس ب بچم بزنه ...

بخدا اصلا اهل جواب دادن نیستم خصوصا جلو بقیه انقدر مراعات میکنم ک کسی فردا بهشون نگه عروستون حاضر جوابه یا اذیتتون میکنخ