2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 73 پست

نه بابا شما چون تو شکمته بهش حس و احساس داری تا دنیا نیاد حتی پدرشم بهش حس نداره چه برسه به مادر شوهر . حالا اینکه توی ادبیاتشون حرفهای زشت استفاده میکنه اون دیگه بر میگرده به شخصیت خودش ولی در کل جایی برای ناراحتی نداره  ولی وقتی اومد دنیا اجازه نده هیچ وقت کوچکترین حرفی به بچه ت زده بشه

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
حق داری ناراحت بشی اونم ت جمع اما بزار ب پای نادونیش 

اتفاقا انقد باهوشه و میدونه کجا چی بگه چی نگه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه جاریمم انقد خندید.

😢رو اب بخنده بیشوور 

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
مادرشوهرت غلط کرده همچین حرفی زده بسلامتی ک بدنیا اومد نذار بغلش کنه بیاد سمتش بگو نینیم غلط کر ...

اره بخدا.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

جای ناراحتی داره ولی ن اونقدر ک ادم بشینه اشک بریزه اینجا خانمای نی نی سایت اشکشون دم مشکشونه😶

ناراحت نشیا نظرموگفتم

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

اخه من خودم پدر مادر ندارم‌.تا حالا دوبار عمل شدم سر حاملگیم دیده چقد زجر کشیدم.باز اینطوری میگه

خود به خود بچه ی شما بعد از تولد توجه ها رو به خودش جلب میکنه . مادرشوهرتون هم منظوری نداشته فقط خواسته دل بچه رو آروم کنه . یکم بد گفته .دیگران نباید شوخی بیجا اونم با ی بچه معصوم ۴ ساله میکردن .

به دل نگیر .لبخند بزن .

تازه ب جا اینکه بگه با هم دوس میشید اینو گفته خب معلومه که عقلش نمیرسه .ناراحت نباش هوای نینیتو داشت ...

همینو بگو.قربونت عزیزم

جلو‌همون‌مهمونا‌میگفتی بعد حرف مادر شوهرت ب بچهه عزیزم‌اصلا نترس من اصلا نمیزارم‌هیچکی دس ب بچم بزنه تو‌خودت عشقشون بمون من‌دوس دارم بچم‌وابسته خودم‌باشه میترکوندیشون ی نیش خندم ب جاریت‌میزدی😡

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

ولی یه چیزی بگما من ادعای بزرگی ندارم 24سالمه همش ولی ولییب تو باید مادر قوی ای باشی بچه ک میاد توی این دنیا باید خودشو برا هزار تا اتفاق  اماده کنه.باید قوی بودنو از مادرش یاد بگیره .شاید ی درسی برات داشته این جریان .

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
آخه جاریمم انقد خندید.

گور بابای جاری بیخیال انشاالله نی نیت بسلامتی دنیا بیاد مادرشوهرت خیر سرش عقلش نکشیده جمله قشنگتر به بچه بگه مثلا خواسته دل بچه نشکنه و اینا تو هم بدل نگیر بابا حرفه باده هواست

این حرفشووو نگه دار بعد ک بچت ب سلامتی دنیا اومد.. اگه نازش دادن . بزن با همین حرف بترکونشون جلوو هم ...

اخه مهمونا مادر و پدر و برادر همین جاریم بودن.ازین حرص میخورم.چون من پدر و مادر ندارم باید اینطوری بگن