2777
2789
عنوان

مادرشوهر

882 بازدید | 73 پست

چندروزه حالم خوش نیست و اومدم خونشون چون شهر خودمون کسی نبود مراقبم باشه.باردارم هستم .مادرشوهرم ی نوه پسری دیگه ام داره ک دختره و ۴ سالشه امشب فامیلاشون سربه سره دختره گذاشتن گفتن نینیه اینا بدنیا بیاد دیگه عمه و بابابزرگت تورو کمتر دوس دارن.بچه چیزی نگف اما مادرشوهرم یهو جلو جمع برگشت گف نینی غلط کرده.همه تو رو دوس دارن.

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

همه خندیدن.من انقد حالم بد شد اما جلو مهمونا اصلن ب روی خودم نیاوردم تا رفتن.بعدش انقد گریه کردم ضربان قدب بچمو میشنیدم رفته بالا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

نه بابا پیرزنه عقلش نکشیده کلمه مناسب ب ذهنش نرسیده

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا پیرزنه عقلش نکشیده کلمه مناسب ب ذهنش نرسیده

آخه جاریمم انقد خندید.

فک کن میگن بچت بدتیا اومد کسی بغلش نکنه ک این خانوم ی وقت ناراحت نشه

تازه ب جا اینکه بگه با هم دوس میشید اینو گفته خب معلومه که عقلش نمیرسه .ناراحت نباش هوای نینیتو داشته باش😍😍😍😍😍😍😍 عزیزمممممم

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

حق داری ناراحت بشی اونم ت جمع اما بزار ب پای نادونیش 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
یعنی واقعا ضربان قلب بچتو فهمیدی !!!!

بخدا از بس بالا پایین میپره وقتی من استرس میگیرم

این حرفشووو نگه دار بعد ک بچت ب سلامتی دنیا اومد.. اگه نازش دادن . بزن با همین حرف بترکونشون جلوو همون مهمونا‌ بهش یاد بده مادر خودتو یجور دیگه دوست داشته باشه و هییی راه ب راه بگه . اون مادر شوهرت خودش حرص میخوره 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
وجدانن واس این قضیا گریه کردی؟

نکنم؟