2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 73 پست
از شیطنتش خندیده...چون دیده همه به بچش اینو میگن از روی حسادت خندیده...مادرشوهرتم خواسته جمعش کنه ر. ...

میخوام فردا برم خونم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اوهوم  ولی اون لحظه ادم میمونه چی بکه لال میشه نمیتونه جوابای قشنگ قشنگ پیدا کنه و بگه

دقیقااا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مهمونا مادر و پدر و برادر همین جاریم بودن.ازین حرص میخورم.چون من پدر و مادر ندارم باید اینطوری ب ...

احتمالا خواسته جلوی خانواده ی جاریت خودشو شیرین کنه...😏😏😏

اصلا غصه نخور...انشاءالله بچه کسی بشه که همه آرزوی توجهشو داشته باشن...تو هم دلت خنک شه...😈😈😈

دلت رو بزرگ بگیر عزیزم . مامان من کلی نوه داره . گاهی اینطوری پیش میاد .  هر روز  ده تا ...

چشم عزیزم.ممنون مهربون

اخه مهمونا مادر و پدر و برادر همین جاریم بودن.ازین حرص میخورم.چون من پدر و مادر ندارم باید اینطوری ب ...

اخی عزیزم . خدا بیامرزدشون . اینقد ازین حرفا پیش میاد و بعدا زیاد میشنوی . اما یه گوش در یه گوش دروازه ‌ پس بیخیال شو بزار ب حساب بیسوادیشون 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بابا مادر شوهرت فقط خواسته بچه دلش نشکنه یه حرفی زده،چرا همه چیو بدل میگیرین،شماها چجوری زندگی میکنی ...

اگه بهت بگم من برا همین مادرشوهر چه کارا کردم؟حتی چندوقت پیش شوهرم گف برا اون نوه طلا خریدن برا بچه ماهم میخرن گفتم مدیونن بخرن.اونا وظیفه ای ندارن طلام گرونه اذیت میشن.انقد هواشونو دارم.اونوقت این جوابمه

حتمااااا اصلا نمونیا

آره عزیزم.فردا میرم حتما.

احتمالا خواسته جلوی خانواده ی جاریت خودشو شیرین کنه...😏😏😏 اصلا غصه نخور...انشاءالله بچه کسی بشه ...

از همین میسوزم ک جلو اونا گف

اخی عزیزم . خدا بیامرزدشون . اینقد ازین حرفا پیش میاد و بعدا زیاد میشنوی . اما یه گوش در یه گوش دروا ...

فداتشم.مرسی عزیزم.

نمیخوابی لنتی؟

خخخ دیگه داشتم می رفتم 😂😂😂😁🏃

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤