2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 73 پست
باید بعضی وقتا حرف بزنی تا فک‌نکنن هرچی ب مغز فندقیشون رسید‌میتونن‌ب زبون‌بیارن

اوهوم 

ولی اون لحظه ادم میمونه چی بکه لال میشه نمیتونه جوابای قشنگ قشنگ پیدا کنه و بگه 

ناراحت نشو بابا. مى خواسته يه حرفى بزنه بچه غصه نخوره. مگه ميشه دوستش نداشته باشن؟!!

اره دیگه داشتن از الان اینطوری نمیگفتن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور بابای جاری بیخیال انشاالله نی نیت بسلامتی دنیا بیاد مادرشوهرت خیر سرش عقلش نکشیده جمله قشنگتر به ...

بخاطر دل ی بچه کوچولو باید منه گتده رو ضایع کنه جلو بقیه؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اخرشم میگفتی اصلنم دوس ندارم‌ ازاین‌بغل ب اون بغل شه😡

فدااات

چی بگم.اما دلم شکست.بخدا سه ماهه استراحت مطلقم .خودم دارم دق میکنم.

دلت رو بزرگ بگیر عزیزم . مامان من کلی نوه داره . گاهی اینطوری پیش میاد . 

هر روز 

ده تا آیت الکرسی پهلوی چپ 

ده تا راست

سوره حجرات واسه عدم سقط

سوره قلم رو هم برای سلامتی نوزادت بخون

این آیات رو هم بخون 

بسم الله الرحمن الرحیم 

رب اشرح لی صدری 

ویسرلی امری 

واحلل عقده من لسانی 

یفقهوا قولی

بابا مادر شوهرت فقط خواسته بچه دلش نشکنه یه حرفی زده،چرا همه چیو بدل میگیرین،شماها چجوری زندگی میکنین،اخه یکمی دیدتونو مثبت کنین،اللن کلی راه حل دادن که چی مثلا؟؟؟واسه بچه ایی که هنوز بدنیا نیومده ،واسه فردایی که هیچکی ازش خبر نداره بس کنین توروخدا،مادر شوهره شمر ذی الجوشن که نیست جبهه میگیرین همش

به نظرم اونی که به بچه ی چهارساله گفته نی نی جدید جاتو می گیره مقصر اون بوده شر به پا کرده . من خودم ...

همه بهش میگن انقد بی فرهنگن ک چی بگم اخه

بخدا اصلا اهل جواب دادن نیستم خصوصا جلو بقیه انقدر مراعات میکنم ک کسی فردا بهشون نگه عروستون حاضر جو ...

برابعضیا این روش عکس جواب میده من همش میگم کاری ندارم پدرم‌هست مادرم‌هست خودم‌پشتوانه خودم‌میشم‌نمیزارم‌کسی از حدش بگذره

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خود به خود بچه ی شما بعد از تولد توجه ها رو به خودش جلب میکنه . مادرشوهرتون هم منظوری نداشته فقط خوا ...

واقعا چقد اطرافیان بیشعورن...بجای اینکه بعد تولد به اونم توجه کنن که سرخورده نشه...بهش میگن بعد تولد کسی تورو تحویل نمیگیره...واقعا چقد سطح عقلی اومده پایین...

مغزشون از چی تشکیل شده واقعا...😒😒😒

خب چی گفت؟ عذر خواهی نکرد اصلا؟

آره گف منظوری نداشتم.اما میدونم اون بی منظور ابم نمیخوره.بنظرتون فردا برم خونم؟

اوهوم  ولی اون لحظه ادم میمونه چی بکه لال میشه نمیتونه جوابای قشنگ قشنگ پیدا کنه و بگه

خداصبر بده اطرافیان منو ب لحظه میکوبونم😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
آره گف منظوری نداشتم.اما میدونم اون بی منظور ابم نمیخوره.بنظرتون فردا برم خونم؟

حتمااااا اصلا نمونیا

می خواسته نوش به این تو راهی تو حسودی نکنه بذار به دنیا بیاد اونوقت ببین چه جوری دوسش داشته باشن.. ح ...

دیگه مهم نیس داشته باشن یا نه بخدا