2777
2789
عنوان

نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 42 پست
نفرت نفرت میاره، فکر کن اگه مادرت بهت حرفی بزن می بخشی ولی مادرشوهر چون نگاهت منفی به دل می گیری به ...

اخه مادر ادم هیچوقت زخم زبون نمیزنه.ب قول دوستمون چرا اون منو مثل دخترش نمیدونه ک منم مثل مادرم بدونم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر چرا انقدر ازش بدت میاد؟ توضیح میدی کامل

چون خاطرات عروسیمو زهر مارم کرد.چون همش دنبال فضولی تو زندگیمه ک چند بار رفتم خونه بابام چن بار رفتم خونه اونا مدام در حال مقایسه .ی 13ب دری رفتیم با خانوادم بیرون اینقدر گلایه کرد ک چرا با ما نیمدین .ما دو سال با اونا رفتیم.برا عروسیم نه کمک مالی نه احترامی فقط تند تند زنگ میزد گلایه و فحش بهم میداد.ی جوری رفتار میکرد انگاری پسرشو دزدیدم کثافط 

مادرشوهر من خیلی خوب و مهربونه ولی امان از خوار شوور😡😡😡با ابنکه سنش کمه ولی افریته اییه برا خودش

همشون مثل هم هستن.

من وقتی تصمیم گرفتم تمام رفتارهای بدمادرشوهرم تو دوران عقد عروسی  بذارم به پای عروس اول بودن بی تجربه بودن بی پولی آروم تر شدم وگرنه منم بدنم می لرزید که بقیه نفهمیدن امتحان کن حرفش جدی نگیر

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
چون خاطرات عروسیمو زهر مارم کرد.چون همش دنبال فضولی تو زندگیمه ک چند بار رفتم خونه بابام چن بار رفتم ...

مادر همسرم بین بچه هاش فرق میزاره بچه های دیگه رو به همسر من که حاضره جونشو واسه مادرش بده اولویت میده من تاحالا بهش بی احترامی نکردم بر خلاف اون یکی عروساس ولی هرجا میشینه میگه همشون خوبن حتی تو رفتار به اونا اهمیت بیشتری میده سال به سال نبینه منو یه زنگ نمیزنه سر عروسی همه میگفتن ناراضی بودن خانواده همسرت؟ درحالیکه خودشون اومدن خواستگاری و دوست نبودم با همسرم و خیلی چیزای دیگه خلی وقتها ناراحت میشم و حرص میخورم و به قول شما ازش بدم میاد ولی وقتی به همسرم نگاه میکنم خجالت میکشم پیش خودم میگم حتما اینم اخلاقشه تمام بدیاشو به پسرش میبخشم تو دلم میگم اگر نبود همسر مهربون منم نبود سعی کن شماهم اینطوری خودتو اروم کنی حس تنفر اول از همه خودتو نابود میکنه 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
نمیدونم چرا در برابر تیکه هاش هیچی نمیتونم بگم انگار زبونم قفل میشه

چی بگی عزیزم.من مادرشوهرم زخم نمیزنه ولی خواهرشوهرم جاشوپرکرده😔دوسداره عروس فقط نوکراون باشه برادرش به حرف عروس اهمیت نده زندگی داداشش حول خواسته های اون بچرخه اگه اون نمیتونه تفریح بره ماهم نریم...

چی بگی عزیزم.من مادرشوهرم زخم نمیزنه ولی خواهرشوهرم جاشوپرکرده😔دوسداره عروس فقط نوکراون باشه برادرش ...

ولی فقط براکسی اینجوریه که خیلی به سازش برقصه اگه دوبارنرقصی خیلی زودتوقعش کم میشه...درواقع خودش میدونه کارش اشتباس ولی میگه حالاکه فلانی داره باسازم میرقصه پس چرانزنم