من اینقدر ازش متنفرم اصلا دوس ندارم خوب بشم بس که فضول هست و حسود.این حسادتش منو از خودش سرد کرد.قشن ...
پدر و مادر همسر منم خیلی اذیتمون کدن و میکنن.منم اوایل بخاطر شوهرم و سفارشای مامانم سکوت میکردم و تا 3 سال این روند ادامه داشت ولی متاسفانه هم اونا بدتر شدن هم خودم دیگه اعصابم نمیکسید.الان دیگه جواب میدم در کمال احترام.یعنی بدون اینکه توهین کنم جوابشونو میدم.
بشدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددت از پدرشوهرم بدم میاد
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ما نسبتا خوب شدیم ولی خب حدود 4 سال طول کشید . و اخر یه بزرگتر عاقل رو واسطه قراردادیم و اون بزرگتری کرد . ماحتی روانشناس هم رفتیم و زندگیمون رو به جدایی بود به خاطر اذیتا . الان سعی میکنم دور باشم و وقتیم میبینمشون نسبتا گرم برخورد میکنم .
وقتی نظراتمون باهم فرق داره احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه) ؟؟؟؟ وزن حاضر 61 وزن هدف 54.تیکر وزنمه