من اینقدر ازش متنفرم اصلا دوس ندارم خوب بشم بس که فضول هست و حسود.این حسادتش منو از خودش سرد کرد.قشن ...
پدر و مادر همسر منم خیلی اذیتمون کدن و میکنن.منم اوایل بخاطر شوهرم و سفارشای مامانم سکوت میکردم و تا 3 سال این روند ادامه داشت ولی متاسفانه هم اونا بدتر شدن هم خودم دیگه اعصابم نمیکسید.الان دیگه جواب میدم در کمال احترام.یعنی بدون اینکه توهین کنم جوابشونو میدم.
بشدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددت از پدرشوهرم بدم میاد
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما نسبتا خوب شدیم ولی خب حدود 4 سال طول کشید . و اخر یه بزرگتر عاقل رو واسطه قراردادیم و اون بزرگتری کرد . ماحتی روانشناس هم رفتیم و زندگیمون رو به جدایی بود به خاطر اذیتا . الان سعی میکنم دور باشم و وقتیم میبینمشون نسبتا گرم برخورد میکنم .
وقتی نظراتمون باهم فرق داره احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه) ؟؟؟؟ وزن حاضر 61 وزن هدف 54.تیکر وزنمه