2777
2789
عنوان

نفرت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 42 پست
من از عمم متنفر نيستم ولى دوسشم ندارم حالا فكر كن امروز عصر دارم ميرم واسه ازدواجم ازش اجازه بگيرم ...

انشالا که خوشبخت بشی غزیزم.ولی چرا از عمت اجازه بگیری.مگه رسم دارین ک اجازه بگیرین؟

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏
من اینقدر ازش متنفرم اصلا دوس ندارم خوب بشم بس که فضول هست و حسود.این حسادتش منو از خودش سرد کرد.قشن ...

پدر و مادر همسر منم خیلی اذیتمون کدن و میکنن.منم اوایل بخاطر شوهرم و سفارشای مامانم سکوت میکردم و تا 3 سال این روند ادامه داشت ولی متاسفانه هم اونا بدتر شدن هم خودم دیگه اعصابم نمیکسید.الان دیگه جواب میدم در کمال احترام.یعنی بدون اینکه توهین کنم جوابشونو میدم.

بشدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددت از پدرشوهرم بدم میاد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم از  خواهرشوهرم متنفرم جوری رفتارمیکنم انگارنیس حتی حرفم میزنه نگاش نمیکنم چیکارکنم دس خودم ...

منم باید همین کار کنم.چون قشنگ ترین خاطرات زندگیمو خراب کرد 

من از عمم متنفر نيستم ولى دوسشم ندارم حالا فكر كن امروز عصر دارم ميرم واسه ازدواجم ازش اجازه بگيرم ...

واااا اجازه دیگه چه صیغه ایه اونم از عمه و خاله و .....

پدر مادر آدم کافی نیستن؟!!

💏
انشالا که خوشبخت بشی غزیزم.ولی چرا از عمت اجازه بگیری.مگه رسم دارین ک اجازه بگیرین؟

نه فقط چون بزرگتره، واسه ازدواجم بايد از هزار نفر رضايت بگيرم

بابام مامانم مادر بزرگم عمم 😭

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
شما الان رابطتون خوب شده؟ شما چه تلاشی واسه بهبودش کردین؟

ما نسبتا خوب شدیم ولی خب حدود 4 سال طول کشید . و  اخر یه بزرگتر عاقل  رو واسطه قراردادیم و اون بزرگتری کرد . ماحتی روانشناس هم رفتیم  و زندگیمون رو به جدایی بود به خاطر اذیتا .  الان   سعی میکنم دور باشم و وقتیم میبینمشون نسبتا گرم برخورد میکنم .

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
منم لنگه شمام امروزم زنگ زد کلی خوشحال شدم و تعجب کردم که باهام تماس گرفته اما لای حرفاش باز تیکه ها ...

دقیقا منم مثل شما .نه تماسی نه چیزی.با شوهرم میرم با شوهرم برمیگردم.خیلی دلم میخواد وعده غذایی نمونم ولی شوعرم اجازه نمیده

واااا اجازه دیگه چه صیغه ایه اونم از عمه و خاله و ..... پدر مادر آدم کافی نیستن؟!!

خودمم تعجب كردم 

من اول فكر ميكردم تو خواستگاريمم فقط بابا و مامانم هستن

يهو شد بابا مامان مادربزرگ عمه بزرگ خاله بزرگ

حالا خالم دخالت نميكنه زياد

ولى اول مادر بزرگم گفت سنم كمه ٢٢ سالمه 😐

بعد بابام گفت عمم گفته بگو بياد اينجا باهاش صحبت كنم، خيلى ميترسم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
دقیقا منم مثل شما .نه تماسی نه چیزی.با شوهرم میرم با شوهرم برمیگردم.خیلی دلم میخواد وعده غذایی نمونم ...

مجبوریم بعضی شرایطم تحمل کنیم.

اما به نظر خودم کم محلی ورفت وآمد کم بهترین گزینس

💏
پدر و مادر همسر منم خیلی اذیتمون کدن و میکنن.منم اوایل بخاطر شوهرم و سفارشای مامانم سکوت میکردم و تا ...

چقدر بده وجود همچین آدمایی تو زندگی

نه فقط چون بزرگتره، واسه ازدواجم بايد از هزار نفر رضايت بگيرم بابام مامانم مادر بزرگم عمم 😭

هووو.پاشو ی سوره یاسین بخون اگر وقت داری قوت قلب بهت میده

نفرت نفرت میاره، فکر کن اگه مادرت بهت حرفی بزن می بخشی ولی مادرشوهر چون نگاهت منفی به دل می گیری به این فکر کن که اون پسر خوبی تربیت کرده داده به تو

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
چقدر بده وجود همچین آدمایی تو زندگی

آره آره واقعا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

استارتر چرا انقدر ازش بدت میاد؟ توضیح میدی کامل

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉