2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست
آره دیشب بهش میگم زود باید بریم اگه واقعا باشه الا 5 هفته ام میگه یهو بگو هفته بعد دنیا میاد دیگه &n ...

نه عزیزم من اراکم حتما برو دکتر خوب اونا که سر در نمییارن به کسی هم نگو تا مطمئن نشدی من اصلا به همسرم نگفتم انداختم عقب رفتم دکتر معاینه کرد گفت بارداری  بهش گفتم میخواست از خوشحالی خودشو از ساختمونمون بندازه پایین

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم خدا حفظش کنه چه بازیگوشه رفته تو سبد😂😂

خدا به خودتم یه دونه از این فرشته ها ببخشه اره خودم گزاشتمش 

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
نه عزیزم من اراکم حتما برو دکتر خوب اونا که سر در نمییارن به کسی هم نگو تا مطمئن نشدی من اصلا به همس ...

شوهر من میگفت الکی میگی خودت با خودکار کشیدی  تاپیک زدم بپرسم دکتر خوب کیه کجاس

شوهر من میگفت الکی میگی خودت با خودکار کشیدی   تاپیک زدم بپرسم دکتر خوب کیه ک ...

وای خدا مگه داریم خخخخخخ هاهاهاها

شوهر من میگفت الکی میگی خودت با خودکار کشیدی   تاپیک زدم بپرسم دکتر خوب کیه ک ...

عجب عوجوبه ی عجیبی

وووی چه نمکهههه خدا نگش دارههه

مرسی خدا نی نی شماهم حفظ کنه

باورش نمیشد    

بی بی چکه رو جلو خودش انجام بده..خخخخخخ ...الان که باورش نشه صدای قلبشو بشنوه میخواد چه کار کنه دوست دارین بچه؟

بی بی چکه رو جلو خودش انجام بده..خخخخخخ ...الان که باورش نشه صدای قلبشو بشنوه میخواد چه کار کنه دوست ...

من خودم آره دوست دارم شوهرمم دوست داره بچه اما همش میگفت از مسولیت و هزینش میترسم

من خودم آره دوست دارم شوهرمم دوست داره بچه اما همش میگفت از مسولیت و هزینش میترسم

هر که دندان دهت نان دهت بچه برکت به زندگیتون میده مطمئن باش