2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست
خواهرشوهرم بچه دار نمیشه احساس میکنم شوهر بخاطر اینکه اون ناراحت نشه فعلا دوس نداره میخواد اول اون ب ...

چه ربطی داره به خواهرشوهرت بره درمان کنه شاید اونا ده ساله دیگه ام بچه دار نشن شما هم میخواین پابه پای اونا بسوزین حتما دلیل دیگه مثل دوست داشتن زیاد تومیتونه باشه اخه شوهر منم اینجوری بود دوست نداشت اذیت بشم میگفت سنت کمه اخه من۱۵سالگی ازدواج کردم موقع زایمانم زنگ میزد میگفت غلط کردم خخخخخ

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان خوب پس تو هم بخاطر دل خواهرشوهرت کمی صبر کن

نرفتی ازمایش بدی ؟چه قدر خون سرد پاشووووو

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
چه ربطی داره به خواهرشوهرت بره درمان کنه شاید اونا ده ساله دیگه ام بچه دار نشن شما هم میخواین پابه پ ...

اره منم سنم کمه عزیزم منم میگم بخاطر اونا ما نباید صبر کنیم من خودم اینجوری حس میکنم وگرنه شوهرم میگه اول باید خونه بخریم بعدش تو خونه خودمون بچه دار بشیم

همه کسم دخترم❤
اره منم سنم کمه عزیزم منم میگم بخاطر اونا ما نباید صبر کنیم من خودم اینجوری حس میکنم وگرنه شوهرم میگ ...

خوب پس ارامش تو وبچش توالویته همچین فکری بی منطق بود همه دوست دارن بچه شون تورفاباشه پس توهم یه کم صبر کن چند سالته؟من۲۱باردارشدم الانم۲۲ام بایه دخمل ۱۱ماهه میخوای عکس شو بزارم

خوب پس ارامش تو وبچش توالویته همچین فکری بی منطق بود همه دوست دارن بچه شون تورفاباشه پس توهم یه کم ص ...

اره عزیزم صبر میکنم 19سالمه.بزار عزیزم خوشحال میشم ببینمش

همه کسم دخترم❤
اصلا نمیدونم کجا برم نمیشناسم

صبر به هیچ عنوان جایز نیست برخیز برو دکتر برات ازمایس مینویسه بروانجام بده چون اگه باردار باشی باید تحت مراقبت باشی بری سونو بدی ببینی چند هفتست!!"اینا رو به شوهرت توضیح بده ...مردها سر در نمیارن..پاشوووووو

صبر به هیچ عنوان جایز نیست برخیز برو دکتر برات ازمایس مینویسه بروانجام بده چون اگه باردار باشی باید ...

آره دیشب بهش میگم زود باید بریم اگه واقعا باشه الا 5 هفته ام میگه یهو بگو هفته بعد دنیا میاد دیگه  امروز کار داشت خودمم نمیشناسم به کسی هم نمیخوام بگم شما تهران نیستی؟

آره دیشب بهش میگم زود باید بریم اگه واقعا باشه الا 5 هفته ام میگه یهو بگو هفته بعد دنیا میاد دیگه &n ...

زودتر برو اگه واقعا باشه باید اقدامات اولیه انجام بدی ها شاید بهت ویتامین اینا بدن باید بری سونو

همه کسم دخترم❤