2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریییییع خوردم یدونه ۱.۵  ۳سالو ۴ماهشه

خوب پس نمیتونه بارداری باشه شاید هورمونات باشه اخه منم وقتی بخورم همچیم میریزه بهم حالت تهوتم مال قرصاست بی بی چک استفاده کردی؟

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
1 سال و 6ماهه😂

چه قدر عجله داری ...تازه اول خوشی یاتونه من خودم بعداز شش سال نی نی اوردم همه هم میگفتن حتما مشکل داریم منم خودم دوست داشتم همسرم به هیچ عنوان نمیخواست تا خودش حرفشو پیش کشید منم از خدا خواسته قبول کردم

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
چه قدر عجله داری ...تازه اول خوشی یاتونه من خودم بعداز شش سال نی نی اوردم همه هم میگفتن حتما مشکل دا ...

عجله ندارم اما خیلی بچه دوس دارم تو خیابون بچه میبینم هی نگاش میکنم میرم طرفش

همه کسم دخترم❤
وای چه خوب بوده فامیلتون    

خیـــــــــلی خخخخخ

عجله ندارم اما خیلی بچه دوس دارم تو خیابون بچه میبینم هی نگاش میکنم میرم طرفش

منم مثل تو بودم بچه میدیم پرواز میکردم سمتش مامانم همیشه میگفت اجاقت کوره اینقدر علاقه داری به بچه های مردم الانم اینجوریم بچه میبینم دختر خودمو یادم میره

آهان خوب پس تو هم بخاطر دل خواهرشوهرت کمی صبر کن

نه بابا من عجله ندارم دوس دارم شوهرم خودش پا پیش بزاره.خواهرشوهرم باردار شد اما سقطش کرد دوباره میخواد اقدام کنه ببینیم چی میشه

همه کسم دخترم❤