2777
2789
عنوان

بیبی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 163 پست
مبـــــــــــــــــــارک باشههههههه عزیزم مامان شدی 

پاشو برو ازمایش بده تا ماهم مطمئن بشیم من جای شما کلی دارم ذوق میکنم پاشوبرو دختر خوب اگه مثبت بود به ماهم خبرشو بده

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بچه نمیخام    

نگو همچین حرفی رو میدونی چند نفر حسرت حالو هوای تورودارن ...اول مطمئن شو بعد بگو نمیخوایش حرف های مادر حد حدسه

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
نگو همچین حرفی رو میدونی چند نفر حسرت حالو هوای تورودارن ...اول مطمئن شو بعد بگو نمیخوایش حرف های ما ...

یدونه دارم اخه شوهرمم مخالفه صد در صد دومیه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خخ نه بابا شوهرم دوس نداره فعلا من هرماه همینجوریم آرزو دارم یهویی شده باشه😂😂

مریم مقدس ۹۸اومد به بازار.... به حق چیزای  ندیده

یدونه دارم اخه شوهرمم مخالفه صد در صد دومیه

مخالفه پس چرا کاملللل امیزش داشتین خواهرمن

😂😂😂😂خب مگه ندیدی بعضیا که میگن ناخواسته بود ینی همین دیگه

امیدوارم یه نیونی قاچاقی نسیبت بشه تا سوپرایز بشی عزیزم

از دستش در رفت یهو شد

خوب قرص اورژانسی میخوردی حالا برو ازیا بی بی استفاده کن ان شالله که نباشی بچت چند سالشه؟

خوب قرص اورژانسی میخوردی حالا برو ازیا بی بی استفاده کن ان شالله که نباشی بچت چند سالشه؟

سریییییع خوردم یدونه ۱.۵ 

۳سالو ۴ماهشه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
ایشالا😂😂

چند وقته ازدواج کردین؟ ..ماهم یه فامیل داشتیم عاشق بچه بود ولی شوهرش نمیخواست اخرش کاندومو سوراخ کرد به خواستش رسید خخخخخخ