2777
2789
مثلا یه تیکه ماهی رو با یه قاشق روغن زیتون یا دنبه سرخ میکردم یا میگو سوخاری از آبادان خریدم و سرخش ...

تو چند وقت ۱۱ کیلو کم کردی؟

من ۸ روزه شروع کردم

نون و برنج نمیخورم

صبح پنیر خیار گوجه

بقیه هم هرچی باشه یه کم ولی مثلا کوکو سیب زمینی نمیخورم

ماکارونی نمیخورم 

میوه سیب نمیخورم موز نمیخورم.

هرکاری میکنم وزنم پایین نمیاد

ورزش میکنم یا رقص یا حلقه یا طناب یا پیاده روی و...

آزمایش کامل هم دادم تیروییدمم مشکل نداره

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
شما میدونی چطوریه رژیمش؟ فقط نون و برنج حذف؟

گلم اینجوری نیست میزان دریافت سبزیجات بر حسب کربوهیدرات حتی پروتئین هم کمتر باید استفاده بشه از چربی شما سایت های مخصوص رو پیدا کنید بهتون میگن چند کالری بخوریم و وقدرش کربوهیدرات و پروتئین یا چربی باشه باقیش دیگه آسونه اما خوب سختی های خاصی داره اگه صبر کنی برات چنتا سایت میذارم یه اینستا هم میذارم نمونه غذاها رو ببینی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیدم کسی ک با این رژیم لاغر شده ولی نوع رژیمش تو کتم نمیره

منم اول مثل شما بودم ولی حالا که نتیجه گرفتم و تجربه اش کردم واقعا راضی هستم چون یه جورایی با سفره و زایقه ما ایرانی ها جور در میاد فقط سختیش حذف برنج و نون هست که اونم یه هفته ای عادت میکنی

گلم اینجوری نیست میزان دریافت سبزیجات بر حسب کربوهیدرات حتی پروتئین هم کمتر باید استفاده بشه از چربی ...

ممنون میشم بزاری

من خیلی گشتم تو سایت ها موفق نشدم.

براتون درخواست میدم لطفا تو شخصی بزارین چون تاپیک ممکنه بترکه یا...

بدجوری تو وزنم موندم

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
تو چند وقت ۱۱ کیلو کم کردی؟ من ۸ روزه شروع کردم نون و برنج نمیخورم صبح پنیر خیار گوجه بقیه هم هر ...

من از قبل از عید شروع کردم حدودا یک ماه و نیم 

گلم شاید رژیم شما اصولی نیست با این خانم حتما یه صحبتی داشته باش بهش توی ت ل گ پیام بده قشنگ راهنماییت میکنه ۰۹۰۵۹۱۵۲۶۹۷

من از قبل از عید شروع کردم حدودا یک ماه و نیم  گلم شاید رژیم شما اصولی نیست با این خانم حتما ی ...

ممنون عزیزم. موفق باشی

ممنون میشم بزاری من خیلی گشتم تو سایت ها موفق نشدم. براتون درخواست میدم لطفا تو شخصی بزارین چون تا ...

لطفا اول منو راهنمایی کن که چطوری باید بیام شخصی آخه من تازه با اینجا آشنا شدم بهم بگو تا بیشتر راهنماییت کنم گلم

ممنون میشم بزاری من خیلی گشتم تو سایت ها موفق نشدم. براتون درخواست میدم لطفا تو شخصی بزارین چون تا ...

عزیزم تو همین سایت یه دوست خوب بودن تاپیک ایشون رو میذارم سایت هم داخل اون تاپیک هست

ولی کیک نباید بخوریاا کلا آرد حذف میشه

آره میدونم ولی به من گفت چون جوان هستی تا ۲۰ درصد کربوهیدرات مجازی . من فقط دزدکی چند بار پرتقال خوردم چون واقعا هوس کردم ولی خداروشکر نتیجه هم گرفتم این خانمه خیلی قشنگ آدم رو امیدوار میکنه و همیشه هم انرژی مثبت میده 

تو چند وقت ۱۱ کیلو کم کردی؟ من ۸ روزه شروع کردم نون و برنج نمیخورم صبح پنیر خیار گوجه بقیه هم هر ...

تو این رژیم اول سایز کم میکنی 

یهو میبینی بعد دو سه هفته یه سایز کم کردی

منتظر اتفاقات خوبم