2777
2789
اخه مگه میشه رژیمی ک هی چربی بخوری ضرر نداشته باشه بالاخره خوردن زیادیه هر چیزی مضره

در حد تعادل میخوری گلم . این خانمه با توجه به قد و وزن و نوع چاقی و اگه بیماری خاصی داشته باشی رژیم رو میده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در حد تعادل میخوری گلم . این خانمه با توجه به قد و وزن و نوع چاقی و اگه بیماری خاصی داشته باشی رژیم ...

اسمش زهراس؟

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

چرا تعادل نباشه؟

چربی ها تو رگ ها رسوب می کنن 

همیشه باید سالم خورد و همه چیز هم خورد

با ورزش و رعایت کالری خیلی بهتر میشه به وزن دلخواه رسید

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
میشه برنامش بذاری ما هم استفاده کنیم ممنون میشم

عزیزم رژیم کتوژنیک چند نوع هست و با توجه به قد و وزن و شرایط داده میشه شماره این خانمه رو برات میزارم توصیه میکنم یه بار با خودش صحبت کن قشنگ راهنماییت میکنه اینم شمارش ۰۹۰۵۹۱۵۲۶۹۷

در حد تعادل میخوری گلم . این خانمه با توجه به قد و وزن و نوع چاقی و اگه بیماری خاصی داشته باشی رژیم ...

میشه بگی چی میخوری مثلا صبحانه ناهار شام

من ۸ روزه نون و برنج قطع کردم ولی هنوز وزن نکردم.

میشه راهنماییم کنی؟؟؟ وزنم اصلا پایین نمیاد‌

یکم توضیح بده 

چی میخوری؟ چقد میخوری؟ 

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
کیک که اشتباه بوده عزیزم اما خامه بی مانع است موفق باشی گلم 

شما میدونی چطوریه رژیمش؟ فقط نون و برنج حذف؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
چرا تعادل نباشه؟ چربی ها تو رگ ها رسوب می کنن  همیشه باید سالم خورد و همه چیز هم خورد با ورز ...

چربی های سالم میخوری در عوض حرص چیزی هم به دلت نمیمونه من خودم راهی نبود که امتحان نکرده باشم واقعا با این رژیم نتیجه گرفتم ایام عید هم همه چی خوردم و هبشکی هم متوجه نشد که رژیم هستم

چربی های سالم میخوری در عوض حرص چیزی هم به دلت نمیمونه من خودم راهی نبود که امتحان نکرده باشم واقعا ...

خامه سالم نیست که

در هر حال موفق باشی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
میشه بگی چی میخوری مثلا صبحانه ناهار شام من ۸ روزه نون و برنج قطع کردم ولی هنوز وزن نکردم. میشه را ...

مثلا یه تیکه ماهی رو با یه قاشق روغن زیتون یا دنبه سرخ میکردم یا میگو سوخاری از آبادان خریدم و سرخش میکردم صبحانه پنیر با خیار میخوردم و البته بدون نون یا شام یه تیکه کیک میخوردم کلا گرسنه نمیشی چون هر چی میخوری یه جورایی پیام به مغزت میرسونه که تا ساعت ها سیر هستی 

مثلا یه تیکه ماهی رو با یه قاشق روغن زیتون یا دنبه سرخ میکردم یا میگو سوخاری از آبادان خریدم و سرخش ...

من دیدم کسی ک با این رژیم لاغر شده ولی نوع رژیمش تو کتم نمیره

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.