بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم رژیم کتوژنیک چند نوع هست و با توجه به قد و وزن و شرایط داده میشه شماره این خانمه رو برات میزارم توصیه میکنم یه بار با خودش صحبت کن قشنگ راهنماییت میکنه اینم شمارش ۰۹۰۵۹۱۵۲۶۹۷
چرا تعادل نباشه؟ چربی ها تو رگ ها رسوب می کنن همیشه باید سالم خورد و همه چیز هم خورد با ورز ...
چربی های سالم میخوری در عوض حرص چیزی هم به دلت نمیمونه من خودم راهی نبود که امتحان نکرده باشم واقعا با این رژیم نتیجه گرفتم ایام عید هم همه چی خوردم و هبشکی هم متوجه نشد که رژیم هستم
میشه بگی چی میخوری مثلا صبحانه ناهار شام من ۸ روزه نون و برنج قطع کردم ولی هنوز وزن نکردم. میشه را ...
مثلا یه تیکه ماهی رو با یه قاشق روغن زیتون یا دنبه سرخ میکردم یا میگو سوخاری از آبادان خریدم و سرخش میکردم صبحانه پنیر با خیار میخوردم و البته بدون نون یا شام یه تیکه کیک میخوردم کلا گرسنه نمیشی چون هر چی میخوری یه جورایی پیام به مغزت میرسونه که تا ساعت ها سیر هستی