2777
2789
آره میدونم ولی به من گفت چون جوان هستی تا ۲۰ درصد کربوهیدرات مجازی . من فقط دزدکی چند بار پرتقال خور ...

مشکلی با بوی دهن و بدن نداشتی؟ آخه میگه بعد یه مدت چون چربی زیاده بدن بو میده و مخصوصا دهن و اصلا حتی یکی از علائم نتیجه دادن رژیم همین بوه

منتظر اتفاقات خوبم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکلی با بوی دهن و بدن نداشتی؟ آخه میگه بعد یه مدت چون چربی زیاده بدن بو میده و مخصوصا دهن و اصلا حت ...

آدامس بایددونت بدون قند،،، مرتب استفاده کن،،، ولی کلا این رژیم بابد ب مدت کوتاه بگیری مثلا یکماه 

سلام عزيزم تبريك منم كتويي هستم  با كتو با قد ١٧٠ وزنم شد ٥٨  بهترين  رژيمه  ...

آره بخدا الان مانتوی قبل از عید رو پوشیدم برام گشاد شده  بود دارم ذوق مرگ میشم خونه رو گذاشتم روی سرم آهنگ بندری گذاشتم دارم میرقصم از فردا بیشتر رعایت میکنم خییییلی انگیزم زیاد شده هوووورررررااااا

طولانی مدت نباید بگیری،،، 

بعد ك ب وزن ايده آلم رسيدم ٥ روز در هفته كتو هستم و ٢ روز نيستم

اما اينو نشنيدم ك طولاني مدت نبايد باشه

برعكس شنيدم ميگن كتو لايف استايله نه يه دايت 

دليل اينك ميگيد نبايد باشه جيه؟ 

خب بعد اگه تركش كني ك هر چي كم كردي بر ميكرده

بعد ك ب وزن ايده آلم رسيدم ٥ روز در هفته كتو هستم و ٢ روز نيستم اما اينو نشنيدم ك طولاني مدت نبايد ...

پروتین زیاد خودش برا بدن مشکل ایجاد میکن،،، ن اگ ب وزن دلخواه رسیدی،،، برو کالری شماری،،،،، لبنیات و میوه برا بدن ضروری 

بعد ك ب وزن ايده آلم رسيدم ٥ روز در هفته كتو هستم و ٢ روز نيستم اما اينو نشنيدم ك طولاني مدت نبايد ...

دقیقا منم میگم این رژیم یه سبک و نو آوری جدید هست ولی ما بر حسب عادت بهش میگیم رژیم چون بعد از مدتی انگار آدم بهش عادت میکنه