2777
2789
عنوان

خیلی از دست دخترم ناراحتم

3425 بازدید | 119 پست

سلام من امروز میخواستم برم مراسم ختم  به دخترم گفته بودم شال ت رو به من بده اول گفت نه اما بعدش راضی شد اما امروز که میخواستم برم.  دیدم زودتر سرش کرذه ومیخواست بره کلاس زبان به خدا.چندین باز المتاس کردم که بده اما باحالت بیرحمی گفت نمیدم من فوق العاده ناراحت شدم یه جورایی دلم شکست همسر هم هم ایستاده بود تماشا میکردبرای یه مادر خیلی سخته که اینجوری سنگ رو یخ بشه جلو بچه.دخترم کلاس هفتم هستاا نه که بچه باشه هرچی میگم ببخشمش نمیتونم ناراحت هستم حتی نگاهش هم نکردم نمیخواد باعاش حرف بزنم  احساس خوبی ندارم...

عین خواهرمنه😂 بهش بگو که ازش ناراحتی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔متاسفانه ما بچه ها بعضی وقتا ناخواسته دل مادر پدر و میشکنیم و فک نمیکنیم کاری که کردیم چقد براشون سنگین تموم شده و باز انتظار بخشش داریم😔🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

😆کلا بنظرم وحشی بازی بچه هارو والدین نباید جدی بگیرن میدونم سخته ولی جدیمون نگیرین ما خیلی سعی میکنیم آدم باشیم ولی...

حالا شاید از قبل ازت ناراحت بوده تلافی کرده❤

آخه دختر کلاس هفتم که نمیتونه مثل یه زن گنده منطقی برخورد کنه.بالاخره اونقدر دانا نشده نباید تا این ...

همچینم بچه نیس ۱۳ سالشه هفتم یعنی کلاس دوم راهنمایی بنظرم حتما مادر باید از یه چیزی محرومش کنه چقد دختر بدی من جونمم به مامانم میدم اه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

واییییی این چکاری باهاش حرف نزنی , اون اصلا حتی فکرش هم نمیکنه اینقد ناراحت شده باشی , بعدش هم سنگ رو یخ شدن نداره , ترو خدا یه وقت به روش نیاریا , اینجوری همین حرفا کوچک باعث میشه همیشه نگرانی از یه وقت ناراحت شدن تو همراش باشه

به نظرم تو سنی هست که میخاد تک باشهبعد طبیعیه دلش نخاد لباسی که خوده ۱۲_۱۳سالش میپوشه بعد مادر مثلا ۳۰سالش بپوشه .اقتضای سنشه به نظرم به دل نگیر

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌