2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من الان هفت و پر کردم وارد هشت شدم سنگین شدم  یکم سخته ولی صبح پسرمو میبرم پیش دبستانش ظهر میرم دنبالش و فقط ناهار شام درست میکنم و هفته ای یه بارم جارو و کار خونه میتونم بکنم وگرنه ظرف شستن افتاد گردن شوهرم این ماه شکمم اجازه نمیده درست ظرف بشورم

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉

نه بابا،بستگی داره از اول یعنی قبل بارداری زرنگ باشی فرز باشی یا تنبل.من ۱۰روز مونده به زایمانم تشت بزرگ رو پرآب میکردم می‌بردم بالکن رو میشستم،چون اونموقع آب نداشت بالکنم،از حموم پر میکردم میبردم

ن بابا من تاالانشم سبکم مثل پرم همش تند تند راه میرم شوهرم دعوام میکنه میگه ارومتر 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

اره دیگه طبیعتا سنگین میشی الان من هفته ۳۱ هستم ۱/۶۰۰ وزن بچه دو کیلو هم جفت و کیسه اب و ...

شکم بزرگ میشه کمردرد میشی

ولی اونجور نیست که نشه تکون خورد

من بازار میرم مهمونی میگیرم ولی خب نیاز به استراحت بیشتری دارم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
ن بابا من تاالانشم سبکم مثل پرم همش تند تند راه میرم شوهرم دعوام میکنه میگه ارومتر 

ماشاالله😍

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

مت برا بارداری اولم اینقدر فعالیت داشتم که نگو

تا ده روز به زایمانم دانشگاه میرفتم خودم با ماشین تفریح و پارک و تولد و همه چی تا روز اخر بود

سر این دومی از ماه دوم که الان هستم خپل شدم🤣🤣🤣🤣

حاملگی با حاملگط فرق داره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊