2777
2789
عنوان

تو خونه....

295 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها دوماه دیگه عروسیمه تالار نمیگیریم سالن میگیریم ک کفش موکت ب نظرتون تانگو رقصیدن اونجا ضایعس اره؟؟😐😯

اگه کسی رقص تکی عروس داره لطفا لینکشو بفرسه

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوب ب موکت چیکار داری صندلی کرایه‌کنین میخوای مهمانا بشینن زمین؟

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خب موكتو جم كنيد  صندلي و اينا كرايه كنيد بزاريد تو فيلمتونم قشنگتره

نمیشه فضاش ب اندازه تالار بزرگ نیس😢

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
خوب ب موکت چیکار داری صندلی کرایه‌کنین میخوای مهمانا بشینن زمین؟

اره اونجایی ک مهمونا میشینن فرش یعنی دور چهار دیواری کلا فرش وسطش موکت

تانگوبلدی خوشبحالت من ک رقص معمول روهم بلدنیستم😀

😔😔خیلی ناراحتم اصلا بلد نیستم برنامه ریزی کنم برای عروسیم😢😢

اره اونجایی ک مهمونا میشینن فرش یعنی دور چهار دیواری کلا فرش وسطش موکت

عزیزم ب نظرم بیشتر میشه عروسی خودمونی و‌مهمونی زیاد ب تانگو رقصیدن فک‌نکن‌خیلیم‌چیز مهمی نیست این رقصا همون‌رقص دونفره اولتونو بکن‌خوبه‌دیگه بیشتر مهمانارو بیار‌وسط برقصین حال کنین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خیلی سخته مهمونا زمین بشینن با اون لباسا سن بالاها زمین نشستن سختشونه

ن اخه ما اکثر عروسی هامون همینطوریه