2777
2789
عنوان

تو خونه....

295 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها دوماه دیگه عروسیمه تالار نمیگیریم سالن میگیریم ک کفش موکت ب نظرتون تانگو رقصیدن اونجا ضایعس اره؟؟😐😯

اگه کسی رقص تکی عروس داره لطفا لینکشو بفرسه

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب ب موکت چیکار داری صندلی کرایه‌کنین میخوای مهمانا بشینن زمین؟

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خب موكتو جم كنيد  صندلي و اينا كرايه كنيد بزاريد تو فيلمتونم قشنگتره

نمیشه فضاش ب اندازه تالار بزرگ نیس😢

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
خوب ب موکت چیکار داری صندلی کرایه‌کنین میخوای مهمانا بشینن زمین؟

اره اونجایی ک مهمونا میشینن فرش یعنی دور چهار دیواری کلا فرش وسطش موکت

تانگوبلدی خوشبحالت من ک رقص معمول روهم بلدنیستم😀

😔😔خیلی ناراحتم اصلا بلد نیستم برنامه ریزی کنم برای عروسیم😢😢

اره اونجایی ک مهمونا میشینن فرش یعنی دور چهار دیواری کلا فرش وسطش موکت

عزیزم ب نظرم بیشتر میشه عروسی خودمونی و‌مهمونی زیاد ب تانگو رقصیدن فک‌نکن‌خیلیم‌چیز مهمی نیست این رقصا همون‌رقص دونفره اولتونو بکن‌خوبه‌دیگه بیشتر مهمانارو بیار‌وسط برقصین حال کنین

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
خیلی سخته مهمونا زمین بشینن با اون لباسا سن بالاها زمین نشستن سختشونه

ن اخه ما اکثر عروسی هامون همینطوریه