2777
2789
عنوان

داستان زندگی من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت مادرشوهرته یا با شوهرتم مشکل داری؟ اگه فقط مادرشوهرته اصلا جدانشو

بیشتر مادرشوهرم.نه شوهرم هم گوش به حرفشونه.شوهرم دهن بینه.در این حد که مادرش تهمت میزنه شوهرم دفاع نمیکنه هیچ، تازه تهمت میزنه

بعد میگه منظورم یه جیز دیگه بود....

واقعا نمیدونم این مادرشوهرا به فکر پسرشون نیستن.یعنی نمیدونن یه سر قضیه پسرشونه

بیشتر مادرشوهرم.نه شوهرم هم گوش به حرفشونه.شوهرم دهن بینه.در این حد که مادرش تهمت میزنه شوهرم دفاع ن ...

مادرشوهر من که میخواد منو بفرسه برام زن بگیره براش به فکر من نیس به درک به فکر نوشم نیس

برو مشاوره کمکت میکنن بنظرم ول نکن برو اگه شوهرتو دوس داری

اگه نداری که هیچی

مادرشوهر من که میخواد منو بفرسه برام زن بگیره براش به فکر من نیس به درک به فکر نوشم نیس برو مشاوره ...

شما باید زود بلند شین به نظرم از اونجا.ان شالله مشکلت حل شه

خداروشکر شوهرت دوست داره.حواست به خودت و نی نیت و شوهرت باشه😍

من مشاوره رفتم گفتن جدا شین.ولی دوسش دارم

بنظرم شما اول دخترتو تو اولویت قرار بده ول کن برو خونه پدرو مادرت بگو شوهرم کار داشت من اومدم پیشتون تا بچت دنیا بیاد

اینجوری که مادرشوهرت رفتار میکنه اگه بلایی سر بچت اومد چیکار میخوای بکنی؟ول کن شوهرتو خودش ادم باشه پشت سرت میاد

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌
به بابام بگم مطمئنم میگه بیا خونه نرمم میاد دنبالم اگه بفهمه ماجرا چیه قلبش تحمل نمیکنه خصوصا که از ...

خدا کمکت کنه🙏🌹 ولی خانواده تو درجریان بذاری خیییلی بهتره😊 موفق باشی گلم🌹

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
شما باید زود بلند شین به نظرم از اونجا.ان شالله مشکلت حل شه خداروشکر شوهرت دوست داره.حواست به خودت ...

میگه سود بیاد دستم برات خونه میگیرم صبر میکنم

منم دوسش دارم و نمیذارم از هم جدامون کنند

اگه می بینی میتونی بسازی جدانشو

من چند تا همکلاسی سمنانی داشتم بسیار اهل و زندگی و خوب بودن بد و خوب همه جا هست عزیزم🤩اینجا دوستای ...

ميدونم عزيزم اما من خيلي اونجا اذيت شدم شما تو تهران دوست سمناني داشتي نه تو خوده شهرش 

عزیزم بعد روزای پریودی هم میشه خوند؟

بله .. شما بعد اذان مغرب بخون..قران خوندن الان منافاتی با پریودی نداره

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
چیکارش کنم؟گفتم که سر دختر خودتم میاد ی روز

واقعا میاداا... فقط بسپار بخدا ..پدرشوهرم منو خیلی اذیت میکرد الان سر دخترش اومده

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم