من هرچی به زایمان نزدیک تر میشم تو انتخاب نوع زایمانم دودل میشم اول میگفتم طبیعی ولی رفته رفته حس میکنم طبیعی اندام داخلی بدنو تغییر میده و نظرم داره عوض میشه..میشه بگین اونایی که زایمان کردن یا قراره بکنن تصمیمیشون چیه و چرا اونو انتخاب کردن یا پیشنهادشون چیه؟
پس توام طبیعی میخای...ببخشیدا بی ادبیه از تغییر اندامت نمیترسی؟والا من شنیدممیگن اینجوری میشه باید ...
من متوجه تغییر اندام نمیشم دقیقا کدوم قسمت تغییر میکنه ؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منکه فقط سزارین رو انتخاب میکنم،اصلا تحمل درد طبیعی رو ندارم،ببخشید من برای رابطه هم مشکل داشتم چه برسه طبیعی....خداکنه دکتری پیدا کنم سزارین رو قبول کنه...
منم شنیدممیگن هرچقدم برگرده مثل حالت اول نمیشه به هرحال بچه درومده ازونجا بخاطر خودمو بچم حاضر بودم ...
اخه سزارین خوب نیست فقط برای شرایط اورژانسیه اما متاسفانه تو ایران باب شده بدون هیچ مشکلی سزارین میکنن و از طبیعی فرارین ولی جدا از درداش و حالا تغییر فرم هیلی بهتره اول به فکر بدن خودت باش