2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست
پس توام طبیعی میخای...ببخشیدا بی ادبیه از تغییر اندامت نمیترسی؟والا من شنیدم‌میگن اینجوری میشه باید ...

من متوجه تغییر اندام نمیشم دقیقا کدوم قسمت تغییر میکنه ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من دوبار سزارین کردم وخیلی راضی بودم. دکترم کارش عالی بود. فقط تو بیمارستان میکن زدم. خونه اصلا درد ...

من خواهرم سر زایمان دومش که سز بود عوارض داد الان ۸ ماهه کمر درد امونشو بریده برا سز ازین لحاظ دودلم برا طبیعی از یه چیز دیگه کلا خیلی سردرگمم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره میگن طبیعی ادم زود سر پا‌میشه لامصب از دردش میترسم فقط همچین درد غیییییرقابل تحملی برا خودم تصور ...

من وقتی رسیدم بیمارستان ماما گفت چرا اینقدر دیر بچه دنیا نیومده خیلیه 

دهانه رحمت 8 سانت بازه و تا زنگ بزنن دکترم بیاد شد 10 سانت

جایی که ادم رابطه داره ببخشیدا بی ادبی شد 🙈

منظورت دهانه واژنه ؟

میگن بعد یکسال عادی میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منظورت دهانه واژنه ؟ میگن بعد یکسال عادی میشه 

منم شنیدم‌میگن هرچقدم برگرده مثل حالت اول نمیشه به هرحال بچه درومده ازونجا بخاطر خودمو بچم حاضر بودم درد بکشم ولی بخاطر شوهرم‌نمیخام اونجوری شه😓

من وقتی رسیدم بیمارستان ماما گفت چرا اینقدر دیر بچه دنیا نیومده خیلیه  دهانه رحمت 8 سانت بازه ...

وای چه خوب قبلش چقد درد داشتی ؟؟؟؟توکه رسیدی بیمارستان فارغ شدی دیگه😂همه‌کارارو خودت کردی

منکه فقط سزارین رو انتخاب میکنم،اصلا تحمل درد طبیعی رو ندارم،ببخشید من برای رابطه هم مشکل داشتم چه برسه طبیعی....خداکنه دکتری پیدا کنم سزارین رو قبول کنه...

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
منم شنیدم‌میگن هرچقدم برگرده مثل حالت اول نمیشه به هرحال بچه درومده ازونجا بخاطر خودمو بچم حاضر بودم ...

اخه سزارین خوب نیست فقط برای شرایط اورژانسیه اما متاسفانه تو ایران باب شده بدون هیچ مشکلی سزارین میکنن و از طبیعی فرارین ولی جدا از درداش و حالا تغییر فرم هیلی بهتره اول به فکر بدن خودت باش