2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست

من انتخابم سزارین بود ، دو سال پیش با کلی سخت گیری که میشد همه راههایی که میشه نامه برای زایمان سزارین گرفت رو رفتم و نامه هم گرفتم برای اواخر آذر 95 چون دکترم الکی سزارین نمیکنه.

همیشه هم بهم میگفت سر بچه پایین هست و لگن خوبی داری و می تونی طبیعی زایمان کنی 

من اما همین حالا با 35 سال سن از یه آمپول می ترسم و جیغ و داد و بیداد راه میندازم و گریه میکنم 

اما خب قسمت این بود با همه ترس و واهمه ای که از زایمان طبیعی داشتم و ازش برای خودم یه غول بزرگ ساخته بودم زایمان طبیعی داشته باشم

کیسه آبم  وقتی اواسط ماه 8 بارداری بودم پاره شد(اواخر آبان) و از پاره شدنش تا رسیدن به بیمارستان و بستری شدنو اومدن دکترم و زایمانم و دست گرفتن همه و همه شد یک ساعت و بیست دقیقه.

یه زایمان راحت داشتم، درد داشت جیغ داشت اما نه در حد تصور من به  اندازه اون غول بزرگی که تو ذهنم بود. (البته از وزن کم بچه توی راحتی زایمان نباید غافل بود )، پسرم 2200 وزن داشت. (اگر یک ماه دیگه می موند خب با وزن بهتر دنیا می اومد)

برای منی که نه از لحاظ روحی و ذهنی و نه حتی جسمی (منظورم ورزش و پیاده روی و نرمش های مخصوص ) آمادگی شو نداشتم و مامای همراهی هم مثل بقیه نداشتم و فقط دکترم یه دکتر خیلی خوب و معروف بود ، این زایمان زایمان راحتی بود و همیشه فکر می کردم از پس طبیعی بر نمیام و می میرم سر زایمان  

.

پیشنهادم بهت زایمان طبیعی هست.

زایمانمونم نزدیکه به هم ۳ روز فرق داره😂

حالا یکی دوهفته این وراونور داره .بستگی به درد داره کی شروع بشه😂انشالله هردومون بسلامتی زایمان کنیم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انتخابم سزارین بود ، دو سال پیش با کلی سخت گیری که میشد همه راههایی که میشه نامه برای زایمان سزار ...

من فقط از دردش میترسم و یکیم تغییر اندامم خیلی مصمم بودم برا طبیعی ولی رفته رفته واقعا انگار استرس میگیرم که نتونم طبیعی زایمان کنم وقتی میبینم چقد درد داره منم کم تحملم اخه😓

وقتی از بیمارستان مرخص شدم مثل همه روزهای عادی دیگه راه می رفتم و فعالیت داشتم 

فقط مامانم میگفت یه کم سیاست داشته باش و دراز بکش چرا راه میری  منم می گفتم خب من چیزیم نیست چراه الکی بخوابم.

برای شیر دادن دستشویی رفتن و خیلی کارهای دیگه نیاز به همراهی کسی نداشتم دردی هم نداشتم فقط سه تا بخیه خورده بودم. که سریع خوب شد.

تا اخر پیش هم باشیم به هم روحیه بدیم حداقل😂

صدات میزنم بیا تاپیکی که میگم .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وقتی از بیمارستان مرخص شدم مثل همه روزهای عادی دیگه راه می رفتم و فعالیت داشتم  فقط مامانم میگ ...

اره میگن طبیعی ادم زود سر پا‌میشه لامصب از دردش میترسم فقط همچین درد غیییییرقابل تحملی برا خودم تصور کردما میگم یه سانت باز شه دیگه میمیرم من چه برسه ۸ یا ۹

طبیعی  درسته خیلی سخته ولی بهتره من خودم خیلی وحشت دارم از دردش ولی خدا کمکمون میکنه

پس توام طبیعی میخای...ببخشیدا بی ادبیه از تغییر اندامت نمیترسی؟والا من شنیدم‌میگن اینجوری میشه باید بری عمل زیبایی خب ادم بره عمل همون اول عمل سز میکنه دیگه چرا دوتا کار بشه برا ادم

دکتر ما میپرسه سز میخای یا طبیعی

من طبیعی زایمان کردم سخت بود ولی همون موقع بود بعدش انگار نه انگار بود 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من فقط از دردش میترسم و یکیم تغییر اندامم خیلی مصمم بودم برا طبیعی ولی رفته رفته واقعا انگار استرس م ...

منم جزئ آدمهای به شدت کم طاقت برای درد بودم میگم که من آمپول با کلی مکافات و دردسر میزدم

اما اگر برای بار دوم باردار بشم قطعا انتخابم از همون اول زایمان طبیعی هست

وقتی حال و روز خودم و با دو تا خواهرم که زایمان سزارین داشتن مقایسه می کنم مصمم تر میشم.

.

شما اما همه جوانب و در نظر بگیر ، پیشنهاد دکترت و موقعیت و شرایط جسمی و روحی خودت همه و همه مهمه به خصوص بعد زایمان که تو باید یه مادر سرشار از آرامش و صبوری باشی، کلی بیخوابی تجربه کنی و کلی بدنت ضعیف تر میشه از خستگی بیخوابی مهمونداری و دید بازدید از نی نی ... اینکه خانواده ات کنارت هستن یا نه همه مهمه.

2790
2778
2791
2779
2792