2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست
وای چه خوب قبلش چقد درد داشتی ؟؟؟؟توکه رسیدی بیمارستان فارغ شدی دیگه😂همه‌کارارو خودت کردی

من چون شوهرم رفته بود قشم برای بچه خرید بکنه و من با این وضعیتم نمی تونستم برم و برای لکه بینی استراحت بودم  خونه مامانم موندم 

فرداش تولد شوهرم بود و با کلی اصرار از مامانم خواستم برم خونه خودمون که کیک درست کنم و تدارک یه جشن دو نفره رو ببینم

ساعت 9/30 شب رسیدم و یک کلمه هم به مامانم نگفتم دارم از درد کمر می میرم و از ظهر هم لکه بینی دارم (بی عقلی زیادی کردم و خواستم مثلا نگران نشن) اما خب بعد فهمیدن شانس آوردم و همین بی عقلی باعث میشد بچه  ام چیزیش بشه

ایستادم کیک درست کردم  شام حاضر کردم و از تیری که کمرم میکشید ساعت 11/15 بود اومدم دراز بکشم رو مبل که دیدم یه چیزی مثل بادکنک ترکید و کیسیه آبم بود 

پریدم دستشویی و لخته خون دیدم اومدم به مامانم زنگ زدم و بعدش به همسایه پایینی که میگم تا برسن من و ببرن و زایمان همه شد 1 ساعت و 20 دقیقه

اما خب تا مامانم برسه جلوی چشم دوستم که همسایه ا م میشه خیلی درد کشیدم خیییییییییییلی زیاد

منم جزئ آدمهای به شدت کم طاقت برای درد بودم میگم که من آمپول با کلی مکافات و دردسر میزدم اما اگر بر ...

دکترم پیشنهادش طبیعیه فقط برا طبیعی باید معاینه شی؟چون‌گفتم طبیعی گف باشه اصلا نگف لگنت مناسبه یا نه☹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منکه فقط سزارین رو انتخاب میکنم،اصلا تحمل درد طبیعی رو ندارم،ببخشید من برای رابطه هم مشکل داشتم چه ب ...

الان ممنوع کردن سزو تا دلیل نداشته باشی یا پول ندی نمیکنن

دکتر ما میپرسه سز میخای یا طبیعی

من اولیم خودم سزارین شدم خدا رو شکر که اینطوری شد بعدش دکتر بهم گفت بند ناف دور گردن بچه ات بوده بعدیها هم سزارین شد طبیعتا 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من فقط بخاطر اینکه بعد زایمان طبیعی لازم نیست زمین گیر بشی وزود سرپا میشی اینو انتخاب کردم.چون روزای ...

من يه سزارين بدبخت بودم كه تو تنهايي زايمان كردم و از فرداي اونروز خودم به بچه هام رسيدم با اينكه تا يه هفته تو بيمارستان بودم😞

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اخه سزارین خوب نیست فقط برای شرایط اورژانسیه اما متاسفانه تو ایران باب شده بدون هیچ مشکلی سزارین میک ...

منم فک میکردم ببخشیدا الان جامعه یه جوریه مرد بعد چن وقت زنو فقط بخاطر یه چیز میخاد اونم بیام خودم دستی دستی هیچش کنم که چی☹

دکتر ما میپرسه سز میخای یا طبیعی

چه دکترباحالی مال من گفت فقط طبیعی انقدرالتماس کردم به منشی هاش برن بگن سز کن نکرد 

ولی راضیم خدایی دستش درست 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
بخیه میزنن از قبل هم بهتر 😂 سزارین بعدش شکم داری اما طبیعی زود به حالت قبل بارداری برمیگردی.

واسه همه این طور نیست، من دو مرتبه سزارین شدم اصلا شکم ندارم، جاری طبیعی بود هنوز بعد از سه سال انگار شش هفت ماهه باردار باشه شکم داره

من يه سزارين بدبخت بودم كه تو تنهايي زايمان كردم و از فرداي اونروز خودم به بچه هام رسيدم با اينكه تا ...

انشالله تنت سالم باشه ونی نی ت هم عاقبت بخیر😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧