2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست
واسه همه این طور نیست، من دو مرتبه سزارین شدم اصلا شکم ندارم، جاری طبیعی بود هنوز بعد از سه سال انگا ...

ای داد😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم طبیعی قبول دارم ولی از موعدم گذشت بچه دنیا نیومد رفتم سونو گفتن بند ناف پیچیده به گردنش بیمارستان دولتی قبول نکرد رفتم خصوصی سزارین شدم خیلی سخت بود واقعا عذاب کشیدم 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  
بچه نچرخیده بود؟؟؟

۳۷هفته بستری شدم چون حجم کیسه اب کم شده بود و دهانه رحمم تو سونو نشون داد ی سانت بازه و بچه تو کامال زایمان بود  ولی من اصلا درد نداشتم

قرار بود از فرداصبحش امپول فشار شروع کنن ک اگه جواب داد طبیعی بیاد

ولی نصف شب اومدن چک کنن ضربان قلب جنین کم شده بود و اورژانسی رفتم سزارین

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ای داد😂

شوهرش به شوهرم گفته بود جاریم گفته فقط دیگه سزارین، ناگفته نماند تنبل هم هست فقط نشسته میخوره، من از وقتی بهتر شدم بچه هام می داشتم تو کالسکه میرفتم پیاده روی سریع، شکمم کامل جمع شد

مجبور شدی سز شی یا خودت خاستی؟؟؟

نه دوقلو داشتم اول گفتن طبيعي بعد بيست ساعت سزارينم كردن وقتي فهميدن عمل خطرناكي ميشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بخیه میزنن از قبل هم بهتر 😂 سزارین بعدش شکم داری اما طبیعی زود به حالت قبل بارداری برمیگردی.

مال من ازاولش تنگ ترشده بود😂😂😂😂

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
شوهرش به شوهرم گفته بود جاریم گفته فقط دیگه سزارین، ناگفته نماند تنبل هم هست فقط نشسته میخوره، من از ...

خوب دیگه بیخیالش شده بخاطر همون مونده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من سز دو قلو بودم و الان شكمم خيليً كوچيكه و اصلا معلوم نيست 

اما جاريم طبيعي بود و كلي شكم داره 

همش به اراده بعد زايمان مربوط ميشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي