2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 132 پست
مال من ازاولش تنگ ترشده بود😂😂😂😂

بیا اینم شاهد😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
۳۷هفته بستری شدم چون حجم کیسه اب کم شده بود و دهانه رحمم تو سونو نشون داد ی سانت بازه و بچه تو کامال ...

از کی باید بری بیمارستان؟

شاید ادم خونه باشه منتظر باشه کیسه اب پاره شه ولی ضربان جنین کم شه و خدایی نکرده چیزیش بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن ساعت درد داشتی؟

از زمانی که کیسه ابم پاره شد تا زایمان کلا ۵ ساعت شد...دو ساعت درد داشتم همش انقباض ها میومد و میرفت ولی دهانه رحمم که ۴ سانت باز شد یه امپول بهم زد اپیدورال اونو که زد دیگه درد نداشتم جوری که خوابم برد...فقط یه جورایی حس فشار داشتم مثل یبوست اومد اومد بیدارم کرد معاینه کرد گفت فول شدی🤣یک ربع بعدشم به دنیا اومد دخملیم بخیه زد بهم و تموم شد یعنی زملنی کا به دنیا اومد انگار نه انگار که من ۳۰ ثانیه پیش داشتم زور میزدم کلا همه چی تموم شد...

چه گازی بود فضانورد جان😂😂😂خودشون زدن؟؟؟؟

قبلا باید ب دکترت بگی ک میخای . دکترت خودش میدونه اسمش چیه من فقط گفتم میخام دردم کم بشه معاینه کرد چون پنج سانت بودم گفت میشه و فکرکنم یه امپول زد تو سرمم و ماسک اکسیژن هم گذاشت ولی خودشون ک حرف میزدن میگفتن گاز .  اخرش نفهمیدم چی بود😂 خلاصه از لحظه ای ک زد گیج شدم خوابم برد دوساعت بعد بیدار شدم ولی هنوزم گیج بودم یه ساعت بعدش هم زایمان کردم 

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔
قبلا باید ب دکترت بگی ک میخای . دکترت خودش میدونه اسمش چیه من فقط گفتم میخام دردم کم بشه معاینه کرد ...

همون اپيدوال خودمون بوده 😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
فکر کنم همینطوره البته تحرک زیادی نداره کلا به یخچال و گاز دخیل بسته

😂😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
از کی باید بری بیمارستان؟ شاید ادم خونه باشه منتظر باشه کیسه اب پاره شه ولی ضربان جنین کم شه و خدای ...

خدا نکنه

اما برای دختردایی شوهرم همینجوری شد البته اون کیسه ایش پاره نشد یهو دردش گرفت رفتن بیمارستان گفتن ضربان یکی از دوقلوها پایین اومده و سزارین اورژانسی شد اونم

معمولا اگه مسئله ای پیش بیاد همزاه با درد هستش

تو بیمارستانم تعجب میکردن ک چرا من درد ندارم

به چیزای منفی فکر نکن انشاالله سروقتش بسلامتی زایمان میکنی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
برا سز چرا عذاب کشیدی پس؟

بعاز زایمان به خاطر خونریزی شدید تنگی نفس 24ساعت ای سی یو بستری شدم 15روز از زایمانم که گذشت نفس کم میاوردم وسط خونه غش میکردم رفتم دکتر قلب ازمایش نوشت جوابش که اومد کل بیمارستان از دکتر پرستار ریختن سرخودم شوهرم که خانمت داره میمیره فوری بستریم کردن نوار قلب گرفتن دونه دونه دکترا میومدن میگفتن مریض این شکلی داشتیم مرده اینم میمیزه خون توی ریه هام لخته شده بود وارد خونم شد زد ه بود به قلبم

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز